Trust Smart Home Zigbee Systeem by KlikAanKlikUit

Zenders

Creëer binnen een handomdraai de juiste sfeer voor elke gelegenheid met de nieuwe Zigbee producten. Fantaseer, creëer, speel met kleur en controleer de verlichting vanaf de bank. Bedien de verlichting eenvoudig met de gratis KlikAanKlikUit app voor uw smartphone of tablet. Zo heeft u altijd en overal controle over de verlichting.

Ontdek hieronder de eindeloze mogelijkheden van o.a. aanpasbare verlichting in kleur, tweewegcommunicatie en brede compatibiliteit.

Voordelen

Nooit meer twijfelen

Alle Zigbee producten werken op basis van tweewegcommunicatie. Dit betekent dat ze signalen kunnen ontvangen en verzenden. Handig, omdat de producten zo van elkaar weten of ze het signaal ontvangen hebben. Zo hoeft u nooit meer te twijfelen of u bij vertrek wel de lampen heeft uitgezet. Ziet u in de app dat de lampen toch nog aanstaan? Geen probleem, zet ze snel uit vanaf elke gewenste locatie.Kleurenpalet binnen handbereik

Maak elke dag kleurrijk! Kies uit een kleurenpalet van maar liefst 16 miljoen kleuren en creëer binnen no-time de perfecte sfeer in huis. Met het dimbereik van 10% tot 100% past u eenvoudig de lichtintensiteit aan voor elk moment.Altijd binnen handbereik

Bedien uw Zigbee producten eenvoudig met de KlikAanKlikUit app. Ligt uw smartphone of tablet niet in de buurt? Gebruik dan de ZYCT-202 afstandsbediening om de verlichting te dimmen of te schakelen. Vanwege de magnetische muurbevestiging kan de afstandsbediening ook gebruikt worden als wandschakelaar. Altijd opgeruimd, nooit meer kwijt!Uw huis, Uw regels

Wek eenvoudig de indruk dat u ’s avonds thuis bent. Stel timers in zodat de verlichting op een vast tijdstip in- en uitschakelt of stem deze af op de zonsopkomst of zonsondergang. Zo kunt u met een gerust hart uw huis verlaten.Binnen no-time draadloos comfort

Alle producten zijn eenvoudig te installeren, hiervoor is geen technische kennis vereist. Lees de meegeleverde handleiding of bekijk de installatievideo op de productpagina en volg de getoonde stappen. Makkelijker kan het niet!Licht voor elke gelegenheid

Creëer met de app uw favoriete setting voor elke situatie. Selecteer met slechts één druk op de knop warm licht voor een romantisch etentje of een gezellig avondje met vrienden. Zo komt u binnen no-time in de relax modus. Heeft u een thuiswerkdag? Gebruik koel wit licht om uw concentratie te optimaliseren.BedieningsmogelijkhedenBediening zonder smartphone/tablet:

Dim of schakel uw verlichting met slechts één druk op de knop. Combineer de ZYCT-202 afstandsbediening met een Zigbee LED lamp naar keuze en pas de helderheid van uw lamp(en) eenvoudig aan om het gewenste verlichtingseffect te creëren.Bediening met smartphone/tablet:

Automatiseer uw verlichting of creëer lichtscenes geheel naar wens. Combineer Zigbee LED lampen met de Z1(S) Zigbee Control Station en bestuur al uw Zigbee producten* eenvoudig draadloos met uw smartphone of tablet.

Al langer een KlikAanKlikUit gebruiker? Geen probleem, met de ICS-2000 Control Station bestuurt u namelijk alle KlikAanKlikUit producten.** Zo bedient u al uw KlikAanKlikUit één-weg (433 MHz), twee-weg (868 MHz) en Zigbee producten eenvoudig met de KlikAanKlikUit app. Bekijk hier de mogelijkheden.*Compatibel met alle KlikAanKlikUit Zigbee producten. Deze zijn te herkennen aan de letter Z aan het begin van de productnaam (zoals ZYCT-202).

**Compatibel met alle KlikAanKlikUit producten met het automatisch codesysteem. Deze zijn te herkennen aan de letter A of Z aan het begin van de productnaam (zoals ACM-300, ZYCT-202 etc.).Compatibiliteit:


Compatibiliteit met het reguliere KlikAanKlikUit assortiment (433 en 868 Mhz)

Het Zigbee systeem werkt op een ander protocol (Zigbee) dan het reguliere KlikAanKlikUit assortiment (433, 868 Mhz). Hierdoor zijn producten uit de verschillende productlijnen niet direct met elkaar te koppelen. De ICS-2000 Control Station biedt hier echter de oplossing, aangezien dit product compatibel is met zowel het reguliere assortiment en het nieuwe Zigbee systeem.

De ICS-2000 kan dus als brug tussen de verschillende systemen fungeren, check deze pagina voor verdere uitleg.


Compatibiliteit met overige merken

Zenders

Even wachten...