Sfeer in huis met Zigbee

Zenders

Tijdens de donkere dagen kun je wel wat extra verlichting gebruiken. Met de slimme lampen van Zigbee creëer je binnen een handomdraai de juiste sfeer voor elke gelegenheid. Fantaseer, creëer, speel met kleur en controleer de verlichting vanaf de bank. Bedien de verlichting eenvoudig met de gratis KlikAanKlikUit app voor je smartphone of tablet. Koppel de lampen gemakkelijk aan de sensoren om de verlichting automatisch aan- en uit te laten gaan, voor ultiem gemak en een veilig gevoel. Zo heb je altijd en overal controle over de verlichting.


Gebruik Zigbee nu ook met de Amazon Echo, de slimme speaker van Amazon, en maak je huis nog slimmer. Zo zullen de Zigbee lampen niet alleen gemakkelijk te bedienen zijn met een afstandsbediening, maar ook met je stem. Vraag bijvoorbeeld vanaf jouw bank aan Alexa of zij jouw lampen aan- en uit schakelt en creërt zij de perfecte sfeer voor jou. Lees hier meer over de mogelijkheden met Alexa.


Ontdek hieronder de eindeloze mogelijkheden van o.a. aanpasbare verlichting in kleur, tweewegcommunicatie en brede compatibiliteit.
Vragen over ons Zigbee systeem? Hier vind je antwoord op alle veelgestelde vragen.

Voordelen

Nooit meer twijfelen

Alle Zigbee producten werken op basis van tweewegcommunicatie. Dit betekent dat ze signalen kunnen ontvangen en verzenden. Handig, omdat de producten zo van elkaar weten of ze het signaal ontvangen hebben. Zo hoef je nooit meer te twijfelen of je bij vertrek wel de lampen hebt uitgezet. Zie je in de app dat de lampen toch nog aanstaan? Geen probleem, zet ze snel uit vanaf elke gewenste locatie.Kleurenpalet binnen handbereik

Ga voor kleur! Kies uit een kleurenpalet van maar liefst 16 miljoen kleuren en creëer binnen no-time de perfecte sfeer in huis. Met het dimbereik van 10% tot 100% pas je eenvoudig de lichtintensiteit aan voor elk moment.Altijd binnen handbereik

Bedien je Zigbee producten eenvoudig met de KlikAanKlikUit app. Ligt je smartphone of tablet niet in de buurt? Gebruik dan de ZYCT-202 afstandsbediening om de verlichting te dimmen of te schakelen. Vanwege de magnetische muurbevestiging kan de afstandsbediening ook gebruikt worden als wandschakelaar. Altijd opgeruimd, nooit meer kwijt!Jouw huis, Jouw regels

Wek eenvoudig de indruk dat je ’s avonds thuis bent. Stel timers in zodat de verlichting op een vast tijdstip in- en uitschakelt of stem deze af op de zonsopkomst of zonsondergang. Ontvang ook meldingen via de KlikAanKlikUit app wanneer bijvoorbeeld beweging wordt gedetecteerd. Zo kun je met een gerust hart je huis verlaten.Binnen no-time draadloos comfort

Alle producten zijn eenvoudig te installeren, hiervoor is geen technische kennis vereist. Lees de meegeleverde handleiding of bekijk de installatievideo op de productpagina en volg de getoonde stappen. Makkelijker kan het niet!Licht voor elke gelegenheid

Creëer met de app je favoriete setting voor elke situatie. Selecteer met slechts één druk op de knop warm licht voor een romantisch etentje of een gezellig avondje met vrienden. Zo kom je super snel in de relax modus. Toch nog even wat af maken voor het werk? Gebruik koel wit licht om je concentratie te optimaliseren.BedieningsmogelijkhedenBediening zonder smartphone/tablet:

Dim of schakel je verlichting met slechts één druk op de knop. Combineer de ZYCT-202 afstandsbediening met een Zigbee LED lamp naar keuze en pas de helderheid van je lamp(en) eenvoudig aan om het gewenste verlichtingseffect te creëren.Bediening met smartphone/tablet:

Automatiseer je verlichting of creëer lichtscenes geheel naar wens. Combineer Zigbee LED lampen met de Z1(S) Zigbee Control Station en bestuur al je Zigbee producten* eenvoudig draadloos met je smartphone of tablet.

Al langer een KlikAanKlikUit gebruiker? Geen probleem, met de ICS-2000 Control Station bestuur je namelijk alle KlikAanKlikUit producten.** Zo bedien je al je KlikAanKlikUit één-weg (433 MHz), twee-weg (868 MHz) en Zigbee producten eenvoudig met de KlikAanKlikUit app. Bekijk hier de mogelijkheden.*Compatibel met alle KlikAanKlikUit Zigbee producten. Deze zijn te herkennen aan de letter Z aan het begin van de productnaam (zoals ZYCT-202).

**Compatibel met alle KlikAanKlikUit producten met het automatisch codesysteem. Deze zijn te herkennen aan de letter A of Z aan het begin van de productnaam (zoals ACM-300, ZYCT-202 etc.).Compatibiliteit:


Compatibiliteit met het reguliere KlikAanKlikUit assortiment (433 en 868 Mhz)

Het Zigbee systeem werkt op een ander protocol (Zigbee) dan het reguliere KlikAanKlikUit assortiment (433, 868 Mhz). Hierdoor zijn producten uit de verschillende productlijnen niet direct met elkaar te koppelen. De ICS-2000 Control Station biedt hier echter de oplossing, aangezien dit product compatibel is met zowel het reguliere assortiment en het nieuwe Zigbee systeem.

De ICS-2000 kan dus als brug tussen de verschillende systemen fungeren, check deze pagina voor verdere uitleg.


Compatibiliteit met overige merken

Zenders

Overzicht LED lampen:


Tijdens deze donkere dagen kun je overdag wel wat extra natuurlijk licht gebruiken. Geen probleem, met de Zigbee verlichting creëer je namelijk eenvoudig een natuurlijk licht in huis. Het is zelfs mogelijk om eenvoudig in te stellen dat de lichtwarmte bijvoorbeeld koel is in de ochtend, gemiddeld in de middag en warm in de avond.


Overzicht sensoren:


Creëer de ideale omgeving die volledig is aangepast naar jouw wensen. Met deze sensoren maak je automatische besturing van je Zigbee apparaten nog makkelijker. Heb je een gezellige avond beleefd en ben je laat thuis? Geen lichtschakelaar in de buurt wanneer jij je woning betreedt? Voeg de sensoren toe aan je netwerk om de verlichting automatisch aan te laten gaan als je voorbijloopt en uit te laten gaan als geen beweging meer wordt gedetecteerd. Zo hoef je nooit meer in het donker op zoek te gaan naar de lichtknop.


Bekijk het totale Zigbee assortiment

Ontdek hier het volledige Zigbee assortiment

Even wachten...