Start Line


Draadloze mogelijkheden met de Start Line

De Start Line omvat de producten uit het reguliere KlikAanKlikUit assortiment. Scroll naar beneden voor meer informatie over de verschillen tussen de Start Line, Plus Line en Premium Line.


1

Bestaande verlichting schakelen en dimmen

2

Zonwering of rolluiken bedienen

3

Draadloze of draagbare deurbellen plaatsen

4

Elektrische apparaten aan- of uitschakelen

Creëer eenvoudig je eigen Smart Home systeem

Zenders

Met de zenders van KlikAanKlikUit dim of schakel je eenvoudig de verlichting. Gebruik bijvoorbeeld een afstandsbediening, een wandschakelaar of een bewegingssensor van KlikAanKlikUit om de diverse ontvangers te bedienen.Ontvangers

Sluit je bestaande verlichting of elektrische apparatuur aan op bijvoorbeeld een stopcontactschakelaar of een inbouwdimmer en je kunt deze draadloos bedienen met diverse zenders.

Of kies voor een van de KlikAanKlikUit ledlampen of spots, ook bedienbaar met diverse zenders.Ultiem draadloos comfort

Creëer je eigen Smart Home systeem, en bepaal zelf wat je waarmee wilt bedienen. De mogelijkheden zijn eindeloos: laat de lampen aan gaan bij schemering of beweging, bedien de rolluiken met een afstandsbediening of schakel alle lampen eenvoudig vanaf de bank.

Voeg je de ICS-2000 Internet Control Station aan je systeem toe, dan kun je al je verlichting en apparaten bedienen met je tablet of smartphone, zelfs vanaf je vakantieadres!Mogelijkheden met de ICS-2000 Internet Control Station


Voordelen KlikAanKlikUit systeem


1

Eenvoudig zelf te installeren

Alle producten zijn eenvoudig te installeren. Lees de meegeleverde handleiding of bekijk de installatievideo op de productpagina en volg de getoonde stappen.

2

Eindeloze combinaties mogelijk

Ieder huis is anders en vergt daarom een unieke aanpak. Met ons brede assortiment voeg je draadloos comfort eenvoudig aan jouw huis toe. Koppel zenders met ontvangers en creëer een systeem dat volledig aansluit op jouw eigen woonsituatie.

3

Behoud bestaande installaties

Wil je het beste van twee werelden? Jouw verlichting of elektrische apparaten zowel draadloos kunnen schakelen als gewoon via de bestaande wandschakelaar? Met de KlikAanKlikUit producten voeg je draadloos comfort eenvoudig toe aan jouw bestaande installatie, zonder enige functionaliteit te verliezen van de bestaande wandschakelaar, stopcontact, deurbel etc.Verschillen tussen de Start Line, Plus Line en Premium Line
433,92 MHz

Start Line:
Eenwegcommunicatie

Onder de Start Line valt het merendeel van de KlikAanKlikUit producten. Deze lijn werkt op basis van eenwegcommunicatie: dit betekent dat de zender een signaal naar de ontvanger stuurt, maar de ontvanger geen signaal terugstuurt naar de zender.

Je ziet dan bijvoorbeeld een lamp wel aan of uit gaan, maar je kan niet in de KlikAanKlikUit app zien of de lamp aan of uit staat.


Het signaal van producten uit de Start Line gaat door muren, ramen en deuren en heeft geen effect op het Wi-Fi netwerk.


Bekijk hier de Start Line producten.

868 MHz

Plus Line:
Beveiliging

Onder de Plus Line vallen alle beveiligingsproducten en IP-camera’s.


Producten uit de Plus Line werken niet met producten uit de Start Line of Premium Line, m.u.v. van de ICS-2000 Control Station. Wel verschijnen de producten uit de Plus Line in dezelfde KlikAanKlikUit app (mits gekoppeld met de ICS-2000), echter onder een apart tabblad. Je kan een Plus Line bewegingssensor dus alleen gebruiken voor je Plus Line alarmsysteem, en niet om Start of Premium Line ontvangers mee te schakelen.


Ook dit signaal gaat door muren, ramen en deuren en heeft geen effect op het Wi-Fi netwerk.


Bekijk hier de Plus Line producten.

Zigbee

Premium Line:
Tweewegcommunicatie

Onder de Premium Line vallen de nieuwste KlikAanKlikUit producten op basis van het Zigbee protocol. Dit betekent dat deze producten op basis van tweewegcommunicatie werken en compatibel zijn met enkele andere Smart Home merken.


Door de tweewegcommunicatie kun je bij Premium Line producten bijvoorbeeld wel zien of je lamp nu aan of uit staat; handig als je van huis bent.


Door een ICS-2000 te gebruiken, kunnen Premium Line producten ook aan Start Line producten gekoppeld worden, lees hieronder meer. Bovendien werken sommige Premium Line producten ook met bijvoorbeeld Philips Hue, Osram Lightify en Ikea Tradfri. Lees hier meer over compatibiliteit.


Bekijk hier de Premium Line producten.Combineren van verschillende systemen

Vanwege het verschil in radiosignaal is het niet mogelijk om Start Line, Plus Line en Premium Line producten direct met elkaar te combineren.


Uiteraard biedt KlikAanKlikUit hier een oplossing voor. Met de ICS-2000 Internet Control Station kun je zowel Start Line, Plus Line en Premium Line producten bedienen. Hiermee stuur je namelijk al je KlikAanKlikUit producten aan met de app voor je tablet of smartphone.


Lees hier meer over het combineren van deze systemen.


Even wachten...

Verdergaan met winkelen

Verdergaan met winkelen