ICS-2000 Internet Control Station

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

ICS-2000 Internet Control Station

Tevredenheid
27 review(s)
Artikelnummer: 70110

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 129,99
Klantenreviews (27)
Snel en eenvoudig
Tevredenheid
Apparaat is zeer eenvoudig te installeren en werkt goed.
In combinatie met lampen, zonwering schakelaars.
Vooral met reeds in gebruik zijnde afstandsbediening zeer snel alles werkend.

Een indicatie op de app over de status aan/ uit of open/dicht zou welkom zijn.
Review door FWM (Geplaatst op 12-01-2018)
Efficiënt
Tevredenheid
Aansluiten op router / internet is eenvoudig. Koppelen schakelaars en alarm idem. Het instellen kan alleen via de app, niet via een website. Instellen doe je stap voor stap - kan niet misgaan.
Het aansturen van de schakelaars door de ICS met scenes, timers, regels: het werkt uitstekend. Een heel enkele keer wordt een schakelopdracht door een stopcontact niet ontvangen. Oplossing: extra opdracht programmeren.
Alarm aan-/uitzetten met afstandsbediening wordt niet herkend door app.
Ben er erg tevreden over.
Review door Ed (Geplaatst op 07-01-2018)
Prima installatie
Tevredenheid
Gemakkelijk aan te sluiten en werkte direct. Nu 7 lampen aangesloten en een bewegingsdetectie. De regels zijn makkelijk in te stellen al mag de gebruikershandleiding wel meer informatie geven. App wekt ook prima. Erg tevreden en zal zeker nog meer aansluiten (beveiliging). Review door Anton (Geplaatst op 06-01-2018)
Zeer gebruiksvriendelijk
Tevredenheid
Echt een top apparaat! Toevoegen van apparaten is echt plug and play.
Functionaliteit van de software zou wat beter kunnen. Daar is zeker meer uit te halen!
Review door Bjorn (Geplaatst op 27-12-2017)
Goed product
Tevredenheid
Sinds enkele dagen de ICS-2000 in huis. Installatie was erg gemakkelijk; binnen 5 minuten klaar en in gebruik. Ook de koppeling met de slimme meter is een leuke toevoeging. Tevens erg fijn dat het ook samen werkt met andere ZigBee lampen. Zelf heb ik een RGBW lamp van INNR eraan gekoppeld. Met de app van KAKU is deze nu te bedienen.
Wat ik nog wel mis, is een verbetering in de regels. Je kunt er net iets te weinig mee. Wat ik bijvoorbeeld mis is een regel "als deurcontact schakelt én tussen tijdstip X en Y, doe dan licht aan". Dus meerdere regels met tijdstippen combineren. Hopelijk wordt dit snel toegevoegd. Ook jammer dat je een 2e app nodig hebt om de ICS-2000 te laten communiceren met andere internet-things. De KAKU app zou eigenlijk van nature moeten bevatten dat het iets schakelt als je bijvoorbeeld een berichtje op je telefoon ontvangt. Laatste wat ik jammer vind, is dat er geen ondersteuning is voor Google Assistent/Siri. Andere hubs zijn daar al veel verder in. Hopelijk dus veel updates in de toekomst !
Review door Ferry (Geplaatst op 19-12-2017)
Gemak dient de mens
Tevredenheid
Zeer tevreden over de eenvoud van dit apparaat. Icm met de beveligingsset en de alsun-650 rolluik ontvangers aangeschaft en regels en scenens aangemaakt. Het zou zeer wenselijk zijn als er ook slimme rookmelders op aangesloten kunnen worden net als een slimme thermostaat Review door Pascal Consten (Geplaatst op 04-09-2017)
Ics-2000 Bijna volmaakt
Tevredenheid
Systeem werkt prima jammer alleen dat er geen support voor Windows. Wachten op handige acc bijv een buiten camera of een bewegingsdetecor voor zonnescherm. Review door P.Hoogmoed (Geplaatst op 29-08-2017)
Stabiliteit in alle eenvoud
Tevredenheid
Nadat ik een aantal jaren bijna elk weekend heb zitten spelen in de Domoticz omgeving heb ik, mede op zachte aandrang van de vrouwelijke bewoner van ons pand, een stabielere omgeving aangeschaft in de vorm van het simpele ICS 2000 van onze landgenoten in Dordrecht. Via de nodige firmware updates werd me pas onlangs duidelijk dat ook Klik Aan Klik Uit via de ICS Zigbee ondersteunt. Vandaag drie lampen
geïnstalleerd. Lamp, op aanwijzing van de handleiding, dicht bij de ICS gehouden. Perfecte installatie en alle mogelijkheden van de lamp, aan/uit, kleurtemperatuur en dimmen, werken. Inclusief de ZIgbee feedback. Vooral de kleurtemperatuur doet echt wonderen. Ben zelf niet zo'n voorstander van paars, groen en dergelijke maar binnen het opaal-wit spectrum is het leuk spelen. Overdag bijlichten als de zon toevallig eens verdwijnt, en 's avonds in de mood-stand voor als het nodig is...Kortom, tot nu, werkt het perfect. Over een maand of wat eens kijken of ik nog net zo enthousiast ben.

De unit zelf draait inmiddels al een flinke tijd heerlijk stabiel...
Review door Rob Vriens (Geplaatst op 02-08-2017)
Triggers aanpassen
Tevredenheid
Op zich een handige module. Allle jammer dat je na het aanmaken van triggers deze niet meer kunt bekijken of editten (software R19). Dit is heel irritant. Review door Martie (Geplaatst op 10-05-2017)
Loopt vast na aansluiten slimme meter
Tevredenheid
Ik was zeer tevreden over het gebruik en gemak van de ICS 2000. Totdat we vorige maand een slimme meter kregen. Het is welliswaar gemakkelijk om de meter aan te sluiten, in de software zitten blijkbaar toch nog wat fouten. Zo wordt in het week- en maandoverzicht van het stroomgebruik in de legenda dag- en nachtstroom door elkaar gehaald. Herstarten gaat vlot maar je bent wel wat data kwijt. Review door J. Kramer (Geplaatst op 10-05-2017)

Artikelen 1 tot 10 van 27 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: ICS-2000 Internet Control Station
Hoe waardeert u dit product? *
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Tevredenheid

Even wachten...