Wi-Fi IP-camera met nachtzicht

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Wi-Fi IP-camera met nachtzicht

Tevredenheid
12 review(s)
Artikelnummer: 70119

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 94,99
Klantenreviews (12)
Outdoor camera
Tevredenheid
Het zou mooi zijn als binnenkort ook een outdoor beschikbaar zou komen.
De indoor camera werkt perfect.
Review door Gerard (Geplaatst op 04-02-2018)
Outdoor camera
Tevredenheid
Prima camera voor binnen
Het wachten is op een outdoor camera...!!
Review door Gerard (Geplaatst op 15-01-2018)
WiFi IP camera
Tevredenheid
Heb deze camera nu enkele maanden in gebruik.
_ installatie is makkelijk
_ scherpe beelden gezicht van personen is goed herkenbaar
_ ben van plan om nog een camera aan te schaffen om de hond in de gaten te houden voor als we even weg zijn kan ik haar ook nog even toe spreken als ze wat uitvoert.
Deze camera heeft veel mogelijkheden.
Wacht nu met smart op een camera voor buiten.
Review door Rein Veenstra (Geplaatst op 10-01-2018)
Prima camera waar is de buitenversie
Tevredenheid
De camera Laar zich kinderlijk eenvoudig installeren. Dit hebben we wel eens anders meegemaakt bij andere camera’s van bekende merken.
IK heb er inmiddels twee geinstalleerd op twee verschillende locaties en hetwerkt perfect in de app. Soms duurt het even voordat je beeld hebt maar dat zal ook veel met de internetverbinding te maken hebben.
Ik zou graag ook een buitenversie (dome) willen hebben die zich net zo makkelijk laat installeren. Dat wordt dan in ieder geval de volgende aanschaf.
Review door H. Meijer (Geplaatst op 16-11-2017)
Mega simpel
Tevredenheid
Super camera!
Makkelijke installatie
Werkt naar behoren
Perfect beeld
Review door Wouter (Geplaatst op 03-06-2017)
Ip camera
Tevredenheid
Overdag prima beeld. Jammer dat het nachtzicht belemmerd wordt als de camera door het raam (glas) naar buiten kijkt. Erg summiere installatie/gebruiksaanwijzing. Review door Anton (Geplaatst op 28-05-2017)
Zeer duidelijk beeld
Tevredenheid
Ik heb 2 camera's nu een week in mijn bezit om de voor- en achterdeur van mijn huis in de gaten te kunnen houden en ben daar zeer tevreden over. Installatie is heel eenvoudig en de beelden zijn erg goed. 2 verbeterpunten zijn de gevoeligheid van beweging (camera reageert voor mij te snel op bijv bewegende takken waardoor ik ze allebei op continu opname heb gezet) en het versneld kunnen afspelen en pauzeren bij het terug kijken van beelden. Review door Michel van Malkenhorst (Geplaatst op 22-04-2017)
Prima
Tevredenheid
Prima camera
Wel jammer dat ik hem niet kan uitzetten via de app.
Review door Kevin (Geplaatst op 03-04-2017)
Werkt prima
Tevredenheid
Ik heb twee camera's aangeschaft, met de bedoeling er 1 de huiskamer te laten bewaken, de andere de auto's voor de deur. Net als in een eerdere review hiervoor al vermeld staat, weerkaatst het licht van de infrarood terug op het raam, waardoor je dus niet door het raam kunt opnemen/kijken.
Verder heb ik er twee sd-kaartjes inzitten, een 128GB en een 256GB. In de omschrijving staat dat er max 64GB in kan, maar deze kaartjes worden herkend en werken perfect.

(het volgende heb ik gekopieerd van een eerdere recensie)
Minpunten:
- in nachtzicht door het raam is het beeld vertroebeld doordat het raam (en de weerspiegeling) ook in beeld komen.

- bij meerdere camera's; pushnotificatie geeft niet aan welke camera beweging heeft gedetecteerd.

- meerdere beelden in 1 venster zou welkom zijn om in 1 oogopslag de camerabeelden te bekijken.
Review door Fam. Sprado (Geplaatst op 13-03-2017)
Super beeldkwaliteit en groot gemak
Tevredenheid
Een paar camera's aangeschaft als bewaking rondom huis. Het installatiegemak is bijzonder hoog. Stap voor stap wordt je in een paar minuten door de installatie geleid.

Het beeldkwaliteit is enorm goed, óók met nachtzicht. De mogelijkheid om geluid aan te zetten bij de beelden en om terug te praten via de camera's maakt deze camera ook geschikt als babyfoon.

De pushnotificatie geeft een melding op je telefoon of tablet als je niet thuis bent, en middels de app kun je de beelden bekijken en opnemen.

Opnemen van beelden kan ook op een SD-geheugenkaart wanneer er beweging is gedetecteerd.

De tijdweergave in beeld is ook erg prettig.

Minpunten:
- in nachtzicht door het raam is het beeld vertroebeld doordat het raam (en de weerspiegeling) ook in beeld komen.

- bij meerdere camera's; pushnotificatie geeft niet aan welke camera beweging heeft gedetecteerd.

- meerdere beelden in 1 venster zou welkom zijn om in 1 oogopslag de camerabeelden te bekijken.
Review door Leon210880 (Geplaatst op 19-02-2017)

Artikelen 1 tot 10 van 12 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Wi-Fi IP-camera met nachtzicht
Hoe waardeert u dit product? *
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Tevredenheid

Even wachten...