Sfeer in huis met de KlikAanKlikUit Premium Line (Zigbee)

Zenders


De Premium Line omvat de nieuwste KlikAanKlikUit producten op basis van het Zigbee protocol. Dit betekent dat deze producten op basis van tweewegcommunicatie werken en compatibel zijn met enkele andere Smart Home merken. Scroll naar beneden voor meer informatie over de verschillen tussen de Start Line, Plus Line en Premium Line.

Tijdens de donkere dagen kun je wel wat extra verlichting gebruiken. Met de slimme lampen van de Premium Line creëer je binnen een handomdraai de juiste sfeer voor elke gelegenheid. Creëer, speel met kleur en controleer de verlichting vanaf de bank. Bedien de verlichting eenvoudig met de gratis KlikAanKlikUit app voor je smartphone of tablet. Daarnaast koppel je de lampen gemakkelijk aan de sensoren om de verlichting automatisch aan- en uit te laten gaan, voor ultiem gemak en een veilig gevoel. Zo heb je altijd en overal controle over de verlichting.


Gebruik de Premium Line producten ook met de Amazon Echo, de slimme speaker van Amazon, en maak je huis nog slimmer. Zo zullen de Premium Line lampen niet alleen gemakkelijk te bedienen zijn met een afstandsbediening, maar ook met je stem. Vraag bijvoorbeeld vanaf de bank aan Alexa of zij jouw lampen aan- en uitschakelt. Lees hier meer over de mogelijkheden met Alexa.


Ontdek hieronder de eindeloze mogelijkheden van o.a. in kleur aanpasbare verlichting, tweewegcommunicatie en brede compatibiliteit met andere merken zoals Philips Hue, Ikea Trådfri en Osram Lightify.
Vragen over onze Premium Line? Hier vind je antwoord op alle veelgestelde vragen.

Voordelen

Nooit meer twijfelen

Alle Premium Line producten werken op basis van tweewegcommunicatie. Dit betekent dat ze signalen kunnen ontvangen en verzenden. Handig, omdat de producten zo van elkaar weten of ze het signaal ontvangen hebben. Zo hoef je nooit meer te twijfelen of je bij vertrek wel de lampen hebt uitgezet. Zie je in de app dat de lampen toch nog aanstaan? Geen probleem, zet ze snel uit vanaf elke gewenste locatie.Kleurenpalet binnen handbereik

Ga voor kleur! Kies uit een kleurenpalet van maar liefst 16 miljoen kleuren en creëer binnen no-time de perfecte sfeer in huis. Met het dimbereik van 10% tot 100% pas je eenvoudig de lichtintensiteit aan voor elk moment.Altijd binnen handbereik

Bedien je Premium Line producten eenvoudig met de KlikAanKlikUit app. Ligt je smartphone of tablet niet in de buurt? Gebruik dan de ZYCT-202 afstandsbediening om de verlichting te dimmen of te schakelen. Vanwege de magnetische muurbevestiging kan de afstandsbediening ook gebruikt worden als wandschakelaar. Altijd opgeruimd, nooit meer kwijt!Jouw huis, jouw regels

Wek eenvoudig de indruk dat je ’s avonds thuis bent. Stel timers in zodat de verlichting op een vast tijdstip in- en uitschakelt of stem deze af op de zonsopkomst of zonsondergang. Ontvang ook meldingen via de KlikAanKlikUit app wanneer bijvoorbeeld beweging wordt gedetecteerd. Zo kun je met een gerust hart je huis verlaten.Binnen no-time draadloos comfort

Alle producten zijn eenvoudig te installeren, hiervoor is geen technische kennis vereist. Lees de meegeleverde handleiding of bekijk de installatievideo op de productpagina en volg de getoonde stappen. Makkelijker kan het niet!Licht voor elke gelegenheid

Creëer met de app je favoriete setting voor elke situatie. Selecteer met slechts één druk op de knop warm licht voor een romantisch etentje of een gezellig avondje met vrienden. Zo kom je supersnel in de relax modus. Toch nog even wat afmaken voor het werk? Gebruik koel wit licht om je concentratie te optimaliseren.BedieningsmogelijkhedenBediening zonder smartphone/tablet:

Dim of schakel je verlichting met slechts één druk op de knop. Combineer de ZYCT-202 afstandsbediening met een Premium Line ledlamp naar keuze en pas de helderheid van je lamp(en) eenvoudig aan om het gewenste verlichtingseffect te creëren.Bediening met smartphone/tablet:

Automatiseer je verlichting of creëer lichtscenes geheel naar wens. Combineer Premium Line ledlampen met de Z1(S) Zigbee Control Station en bestuur al je Premium Line producten* eenvoudig draadloos met je smartphone of tablet.

Al langer een KlikAanKlikUit gebruiker? Geen probleem, met de ICS-2000 Control Station bestuur je namelijk alle KlikAanKlikUit producten.** Zo bedien je al je KlikAanKlikUit Start Line (433 MHz), Plus Line (868 MHz) en Premium Line producten eenvoudig met de KlikAanKlikUit app. Bekijk hier de mogelijkheden.*Compatibel met alle KlikAanKlikUit Premium Line producten. Deze zijn te herkennen aan de letter Z aan het begin van de productnaam (zoals ZYCT-202).
**Compatibel met alle KlikAanKlikUit producten met het automatisch codesysteem. Deze zijn te herkennen aan de letter A of Z aan het begin van de productnaam (zoals ACM-300, ZYCT-202 etc.).


Verschillen tussen de Start Line, Plus Line en Premium Line


433,92 MHz

Start Line:
Eenwegcommunicatie

Onder de Start Line valt het merendeel van de KlikAanKlikUit producten. Deze lijn werkt op basis van eenwegcommunicatie: dit betekent dat de zender een signaal naar de ontvanger stuurt, maar de ontvanger geen signaal terugstuurt naar de zender.

Je ziet dan bijvoorbeeld een lamp wel aan of uit gaan, maar je kan niet in de app zien of de lamp aan of uit staat.


Het signaal van producten uit de Start Line gaat door muren, ramen en deuren en heeft geen effect op het Wi-Fi netwerk.


Bekijk hier de Start Line producten.

868 MHz

Plus Line:
Beveiliging

Onder de Plus Line vallen alle beveiligingsproducten en IP-camera’s.


Producten uit de Plus Line werken niet met producten uit de Start Line of Premium Line, m.u.v. van de ICS-2000 Control Station. Wel verschijnen de producten uit de Plus Line in dezelfde KlikAanKlikUit app (mits gekoppeld met de ICS-2000), echter onder een apart tabblad. Je kan een Plus Line bewegingssensor dus alleen gebruiken voor je Plus Line alarmsysteem, en niet om Start of Premium Line ontvangers mee te schakelen.


Ook dit signaal gaat door muren, ramen en deuren en heeft geen effect op het Wi-Fi netwerk.


Bekijk hier de Plus Line producten.

Zigbee

Premium Line:
Tweewegcommunicatie

Onder de Premium Line vallen de nieuwste KlikAanKlikUit producten op basis van het Zigbee protocol. Dit betekent dat deze producten op basis van tweewegcommunicatie werken en compatibel zijn met enkele andere Smart Home merken.


Door de tweewegcommunicatie kun je bij Premium Line producten bijvoorbeeld wel zien of je lamp nu aan of uit staat; handig als je van huis bent.


Door een ICS-2000 te gebruiken kunnen Premium Line producten ook aan Start Line producten gekoppeld worden, lees hieronder meer. Bovendien werken sommige Premium Line producten ook met bijvoorbeeld Philips Hue, Osram Lightify en Ikea Tradfri. Lees hier meer over compatibiliteit.


Bekijk hier de Premium Line producten.

Compatibiliteit:

Combineren van verschillende systemen

Vanwege het verschil in radiosignaal is het niet mogelijk om Start Line, Plus Line en Premium Line producten direct met elkaar te combineren.

Uiteraard biedt KlikAanKlikUit hier een oplossing voor. Met de Internet Control Station 2000 kun je zowel Start Line, Plus Line en Premium Line producten bedienen. Hiermee stuur je namelijk al je KlikAanKlikUit producten aan met de app voor je tablet of smartphone.

Lees hier meer over het combineren van deze systemen.

Opmerking m.b.t Philips Hue compatibiliteit: KlikAanKlikUit producten werken niet met de Philips Hue entertainment modus, Philips Hue Over-the-Air Updates en Apple Homekit.

Compatibiliteit met overige merken

Zenders


Overzicht ledlampen:


Tijdens deze donkere dagen kun je overdag wel wat extra natuurlijk licht gebruiken. Met de Premium Line verlichting creëer je eenvoudig een natuurlijk licht in huis. Het is zelfs mogelijk om eenvoudig in te stellen dat de lichtwarmte bijvoorbeeld koel is in de ochtend, gemiddeld in de middag en warm in de avond.Overzicht sensoren:

Met deze sensoren maak je automatische besturing van je Premium Line apparaten nog makkelijker. Heb je een gezellige avond beleefd en ben je laat thuis? Geen lichtschakelaar in de buurt wanneer jij je woning betreedt? Voeg de sensoren toe aan je netwerk om de verlichting automatisch aan te laten gaan als je voorbijloopt en uit te laten gaan als geen beweging meer wordt gedetecteerd. Zo hoef je nooit meer in het donker op zoek te gaan naar de lichtknop.

Overzicht detectoren:

Maak jouw woning nu brandveilig en onderneem snel actie wanneer lekkages worden gedetecteerd! Ben jij vaak van huis of ga je binnenkort op vakantie? Koppel de detector aan jouw ICS-2000 en ontvang een melding op je telefoon of tablet wanneer rook of water is gedetecteerd.

Bekijk het totale Premium Line assortiment

Ontdek hier het volledige Premium Line assortiment

Even wachten...