Optimale veiligheid met de KlikAanKlikUit Plus Line

Zenders


Het KlikAanKlikUit Plus Line Beveiligingssysteem

De KlikAanKlikUit Plus Line bestaat uit diverse beveiligingsproducten en IP-camera's. Door zelf je eigen beveiligingssysteem op te zetten met de Plus Line kun je jouw woning en bezittingen tegen mogelijke indringers beschermen. Je kunt maximaal 9 magneetsensoren, maximaal 9 bewegingssensoren en maximaal 7 afstandsbedieningen koppelen aan de sirene.

Bediening via smartphone:

Daarnaast kun je dit beveiligingssysteem koppelen aan de ICS-2000. Op deze manier kun je jouw alarm via je tablet en/of smartphone in- en uitschakelen en ontvang je push notificaties wanneer je niet thuis bent.

Tweewegcommunicatie:

Het beveiligingssysteem werkt op basis van tweewegcommunicatie. Wel zo veilig, zo kan de sirene namelijk checken of de gekoppelde sensoren wel werken. Ook delen de sensoren de batterijstatus, wat je kan zien in de app. Als de batterij van een sensor bijna leeg, zal het systeem je waarschuwen via een regelmatig piepje uit de sirene en een knipperend lampje op de sensor. Uiteraard wordt het alarm geactiveerd als een van de sensoren vernield wordt.

Compatibiliteit:

De Plus Line is een op zichzelfstaande lijn binnen het KlikAanKlikUit assortiment. Dit betekent dat de producten uit de Plus Line in principe niet werken i.c.m. de Start Line of Premium Line Producten.


1

Bewegings- en contactsensoren activeren het alarm

2

Eenvoudig in-/uitschakelen met een afstandsbediening

3

Meerdere sensoren en/of afstandsbedieningen kunnen worden toegevoegd

4

I.c.m. de ICS-2000: bediening en meldingen via smartphone app

5

Anti-sabotage-systeem: alarm wordt geactiveerd bij vernieling van sensoren

6

Veilige tweewegcommunicatie via 868 MHz met groot bereik

7

De sirene kan zowel binnens- en buitenshuis worden geplaatst

8

Eenvoudig zelf te installeren en geen maandelijkse kosten.

9

Door ook een IP-camera te plaatsen heb je altijd zicht op je huis

Producten:


Het hart van het systeem

De sirene is het centrale onderdeel van het beveiligingssysteem. Met een luid signaal (100 decibel) worden jij en je gehele omgeving duidelijk gealarmeerd bij ongewenste gasten.Bespeur elke beweging

Er zijn twee type sensoren beschikbaar; bewegings- en contactsensoren. De infrarood bewegingssensor detecteert iedere beweging zowel in het licht als in het donker. De contactsensor wordt geplaatst bij deuren of ramen, zodat het alarm geactiveerd wordt zodra een deur of raam wordt geopend.

Eenvoudige bediening

Met de afstandsbediening is het beveiligingssysteem eenvoudig in- en uit te schakelen. Het is tevens mogelijk om meerdere afstandsbedieningen aan het systeem te koppelen, zodat je op meerdere plekken een afstandsbediening kan bewaren.

Een compleet pakket

De beveligingsset bestaat uit een sirene, een contactsensor, een bewegingssensor en een afstandsbediening. Dit pakket bevat de basiselementen van het systeem, en is uit te breiden door losse sensoren of afstandsbedieningen toe te voegen.Altijd zicht op jouw woning

De Plus Line IP-camera's zijn niet direct verbonden aan het alarm, maar bieden je wel de mogelijkheid om te allen tijden een blik in je woning te werpen. Handig om snel te bekijken wat er gebeurt als het alarm geactiveerd wordt.


Verschillen tussen de Start Line, Plus Line en Premium Line:


433,92 MHz

Start Line:
Eenwegcommunicatie

Onder de Start Line valt het merendeel van de KlikAanKlikUit producten. Deze lijn werkt op basis van eenwegcommunicatie: dit betekent dat de zender een signaal naar de ontvanger stuurt, maar de ontvanger geen signaal terugstuurt naar de zender.

Je ziet dan bijvoorbeeld een lamp wel aan of uit gaan, maar je kan niet in de app zien of de lamp aan of uit staat.

Het signaal van producten uit de Start Line gaat door muren, ramen en deuren en heeft geen effect op het Wi-Fi netwerk.

Bekijk hier de Start Line producten.

868 MHz

Plus Line:
Beveiliging

Onder de Plus Line vallen alle beveiligingsproducten en IP-camera’s.

Producten uit de Plus Line werken niet met producten uit de Start Line of Premium Line, m.u.v. van de ICS-2000 Control Station. Wel verschijnen de producten uit de Plus Line in dezelfde KlikAanKlikUit app (mits gekoppeld met de ICS-2000), echter onder een apart tabblad. Je kan een Plus Line bewegingssensor dus alleen gebruiken voor je Plus Line alarmsysteem, en niet om Start of Premium Line ontvangers mee te schakelen.

Ook dit signaal gaat door muren, ramen en deuren en heeft geen effect op het Wi-Fi netwerk.

Bekijk hier de Plus Line producten.

Zigbee

Premium Line:
Tweewegcommunicatie

Onder de Premium Line vallen de nieuwste KlikAanKlikUit producten op basis van het Zigbee protocol. Dit betekent dat deze producten op basis van tweewegcommunicatie werken en compatibel zijn met enkele andere Smart Home merken.

Door de tweewegcommunicatie kun je bij Premium Line producten bijvoorbeeld wel zien of je lamp nu aan of uit staat; handig als je van huis bent.

Door een ICS-2000 te gebruiken kunnen Premium Line producten ook aan Start Line producten gekoppeld worden, lees hieronder meer. Bovendien werken sommige Premium Line producten ook met bijvoorbeeld Philips Hue, Osram Lightify en Ikea Tradfri. Lees hier meer over compatibiliteit.

Bekijk hier de Premium Line producten.


Compatibiliteit:


Combineren van verschillende systemen

Vanwege het verschil in radiosignaal is het niet mogelijk om Start Line, Plus Line en Premium Line producten direct met elkaar te combineren.


Uiteraard biedt KlikAanKlikUit hier een oplossing voor. Met de Internet Control Station 2000 kun je zowel Start Line, Plus Line en Premium Line producten bedienen. Hiermee stuur je namelijk al je KlikAanKlikUit producten aan met de app voor je tablet of smartphone.


Door de ICS-2000 slim te gebruiken, kun je de systemen toch met elkaar te laten functioneren. Zo kun je een Plus Line beveilingssysteem inschakelen met een Start Line zender door een scène in te stellen, of juist een Start Line ontvanger in laten schakelen op het moment dat het beveiligingssysteem geactiveerd wordt.
Tevens kun je Start Line en Premium Line producten elkaar laten bedienen via de ICS-2000, lees hier meer over het combineren van de Start Line en de Premium Line.

Even wachten...