Mijn ICS-1000

In het configuratiescherm hieronder kun je inloggen met een bestaand account. Als je ingelogd bent, kun je ook ruimtes, apparaten, scènes en timers configureren en opslaan.

Een nieuw account aanmaken doe je via de app voor iOS of Android.

Klik hier voor meer informatie over de ICS-1000, zoals handleidingen en technische informatie.

Klik hier om contact op te nemen met onze klantenservice.

Attentie: De afgelopen jaren heeft KlikAanklikUit ondersteuning voor de ICS-1000 webbrowser geboden. Maar we willen ons nu op de ondersteuning van nieuwere technologieën richten, zodat we nieuwe ervaringen kunnen blijven aanbieden. Dit betekent dat er vanaf 1 januari 2017 voor de webbrowser geen technische ondersteuning, inclusief updates, kan worden geleverd.

Wat gebeurt er als ik de webbrowser blijf gebruiken? Als je de webbrowser blijft gebruiken nu de ondersteuning ervan is beëindigd, blijft het gewoon werken, maar is deze mogelijk kwetsbaarder voor fouten en onnauwkeurigheden in de applicatie, die niet meer gecorrigeerd zullen kunnen worden.

Hoe blijf ik up-to-date? Om up-to-date te blijven nu dat de ondersteuning is beëindigd, kun je de mobiele app die beschikbaar is voor zowel iOS als Android apparaten gebruiken.

Even wachten...