AWMR-210 Mini inbouw dimmer

 • Hoe kan ik dimmen met de bestaande wandschakelaar?
  Zet de lamp aan en doe daarna de schakelaar een keer snel uit en weer aan; de lamp komt nu in de dim-modus. Het licht gaat 'pendelen' van hoog naar laag.

  Op het moment dat het gewenste lichtniveau bereikt is, doet u wederom de schakelaar een keer snel uit en aan; dit niveau wordt nu vastgehouden.
  Hoe behulpzaam was dit?

 • Kan ik de AWMR-210 ook bij de lamp plaatsen, in plaats van achter de wandschakelaar?
  De AWMR-210 is speciaal ontwikkeld voor het gebruik achter een enkelvoudige wandschakelaar, maar u zou hem ook bij de lamp kunnen plaatsen; u moet in gedachten houden dat de AWMR-210 onderdeel moet zijn van de stroomkring

  Allereerst moet u iets doen met de twee witte draden; deze zijn van origine bestemd om naar een schakelaar te gaan. In uw geval kunt u de twee draden die naar de schakelaar lopen op de twee witte draden van de AWMR aansluiten m.b.v. een kroonsteentje

  Dan lopen er twee draden naar de lamp (waarschijnlijk een fase - bruin - en een blauwe) u moet - om de AWMR-210 onderdeel te laten zijn van de stroomkring - één van de twee draden onderbreken. Stel bruin: u knipt de bruine draad door. Nu heeft u twee losse eindjes. Deze verbindt u met de aansluitpunten op de AWMR-210. Nu is de AWMR-210 onderdeel van de stroomkring. Als u nu de stroom erop zet, zal het LED-je oplichten. Nu kunt u de ontvanger koppelen met een zender. De eventuele bestaande wandschakelaar is nu niet meer te gebruiken.
  Hoe behulpzaam was dit?

Even wachten...