ALSIR-2000 Sirene voor draadloos beveiligingssysteem

 • Wat is het maximale volume van de sirene?
  100 dB
  Hoe behulpzaam was dit?

 • Kan de sirene ook buiten worden opgehangen
  Het is mogelijk de sirene buiten op te hangen. De sirene is IP44 waterbestendig. Zorg ervoor dat de schroeven in de lichtkap stevig zijn vastgedraaid. Let op: in sommige gemeentes is een vergunning nodig voor het buiten plaatsen van een sirene.
  Hoe behulpzaam was dit?

 • Nadat ik de sirene heb opgehangen begint het alarmsysteem meteen te loeien wanneer ik deze activeer
  De sirene is voorzien van een anti-sabotage schakelaar. Deze zorgt ervoor dat de sirene niet kan worden verwijderd wanneer het alarmsysteem is geactiveerd (tegen diefstal). Zorg ervoor wanneer de sirene wordt gemonteerd dat de anti-sabotage schakelaar goed tegen de muur wordt ingedrukt.
  Hoe behulpzaam was dit?

 • Waarom begint het alarmsysteem te loeien als ik de sirene van mijn muur afhaal
  De sirene is voorzien van een anti-sabotage schakelaar. Deze zorgt ervoor dat de sirene niet kan worden verwijderd wanneer het alarmsysteem is geactiveerd (tegen diefstal). Deactiveer uw alarmsysteem voor u de sirene verwijdert.
  Hoe behulpzaam was dit?

 • Waarom begint het alarmsysteem te loeien als ik de kap van de sirene schuif?
  De sirene heeft een ingebouwde beveiliging zodat de kap niet kan worden verwijdert als het beveiligingssyteem is geactiveerd. (tegen sabotage). Deactiveer het alarmsysteem voordat de kap van de sirene wordt geschoven.
  Hoe behulpzaam was dit?

 • Waarom begint de sirene te loeien als de leerknop wordt ingedrukt om de leermodus te activeren?
  De leerknop van de sirene is te kort ingedrukt. Houd de leerknop van de sirene langer ingedrukt totdat de LED begint te knipperen
  Hoe behulpzaam was dit?

Even wachten...