ALKCT-2000 Afstandsbediening

 • Waarom knippert de LED van de remote 3x na het aan of uitzetten van het beveiligingssysteem?
  Als het beveiligingssysteem niet goed is geactiveerd of gedeactiveerd knippert de LED van de ALKCT-2000 3x kort na het aan of uitzetten. Druk de AAN of UIT knop nogmaals in voor 3 seconden. Als de LED van de ALKCT-2000 1,5 seconden blijft branden is het beveiligingssysteem goed geactiveerd.
  Hoe behulpzaam was dit?

 • Waarom knippert de LED van de remote 2x iedere keer als ik een knop indruk?
  Dit komt omdat de batterij bijna leeg is van de remote. Haal de batterij uit de remote en vervang deze met een andere 3V CR2477 batterij. Na het vervangen van de batterij moet de remote weer normaal functioneren.
  Hoe behulpzaam was dit?

 • Waarom gaat de LED van de remote niet branden als ik het alarmsysteem aan wil zetten?
  Zorg ervoor dat de remote is gekoppeld met de sirene. Als de remote op de juiste manier is gekoppeld met de sirene zal de LED 1,5 seconden branden als het activeren of deactiveren van het alarmsysteem succesvol is.
  Hoe behulpzaam was dit?

 • Hoe reset ik het geheugen van de remote?
  Activeer de koppelmodus van de ALKCT-2000 door gelijktijdig gedurende 4 seconden op de AAN- en UIT-knop the drukken. (Totdat de LED van de ALKCT-2000 langzaam knippert). Laat de knoppen los en druk deze nogmaals gelijktijdig in voor 4 seconden. De LED zal sneller gaan knipperen. Druk hierna kort op de UIT knop. De LED van de ALKCT-2000 zal 5x knipperen om te bevestigen dat het geheugen is gewist.
  Hoe behulpzaam was dit?

Even wachten...