Algemeen

 • Hoe lang heb ik garantie?

  Voor alle artikelen die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

  Uw (fabrieks)garantie bedraagt twee jaar, mits u een gedateerd aankoopbewijs (bijvoorbeeld aankoopnota) kunt overleggen. Zonder aankoopnota kunnen wij de garantietermijn niet beoordelen, derhalve vervalt uw garantie. Dit is ook het geval indien blijkt dat het KlikAanKlikUit product is overbelast of dat er kortsluiting is ontstaan door de bedrading verkeerd aan te sluiten. Voor uitgebreide garantievoorwaarden zie: http://www.klikaanklikuit.nl/nl/garantie/

  Hoe behulpzaam was dit?

 • Waar kan ik mijn product registreren?

  U kunt momenteel geen producten registreren. Wel kunt u zich registreren op onze nieuwsbrief, waardoor u op de hoogte wordt gebracht van nieuwe updates, producten en aanbiedingen. Registreer u hier.

  Hoe behulpzaam was dit?

 • Waar kan ik de handleiding en/of technische sheet terugvinden?

  U kunt de handleiding en technische sheet vinden op de productpagina. Daarnaast kunt u terecht op de Download pagina: http://www.klikaanklikuit.nl/nl/downloads/

  Hoe behulpzaam was dit?

 • Waar kan ik KlikaanKlikuit producten kopen?

  Via onze onze offline en online verkooppunten. Voor een overzicht van onze verkooppunten: http://www.klikaanklikuit.nl/nl/verkooppunten en http://www.klikaanklikuit.nl/nl/online-verkooppunten

  Hoe behulpzaam was dit?

 • Hoe kan ik zenders aanmelden bij een ontvanger?

  Druk de 'learn' knop van de ontvanger 1 seconden in. Gedurende 15 seconden zal de LED op de ontvanger langzaam knipperen. Stuur -tijdens het knipperen- vanuit de zender die u wilt inleren een "Aan" signaal. De ontvanger zal ter bevestiging de aangesloten lamp 2x laten knipperen.

  Hoe behulpzaam was dit?

 • Hoe kan ik een extra zender aanmelden bij een ontvanger?

  Op dezelfde wijze als de eerste zender. Er kunnen maximaal 6 zenders in het geheugen van de ontvanger worden opgeslagen (3 voor APA ontvangers).

  Hoe behulpzaam was dit?

 • Hoe kan ik een zender afmelden bij een ontvanger?

  "Druk de 'learn' knop van de ontvanger 1 seconden in. Gedurende 15 seconden zal de LED op de ontvanger langzaam knipperen. Stuur -tijdens het knipperen- vanuit de zender die u wilt afmelden een ""Uit"" signaal. De ontvanger zal ter bevestiging de aangesloten lamp 2x laten knipperen.

  Hoe behulpzaam was dit?

 • Hoe reset ik het geheugen van een ontvanger?

  Druk de 'learn' knop van de ontvanger 8 seconden in. Gedurende 15 seconden zal de LED op de ontvanger snel knipperen. Druk - tijdens het knipperen - kort de 'learn' knop van de ontvanger in. De ontvanger is nu gereset en zal niet meer reageren op een zender totdat u opnieuw een zender inleert.

  Hoe behulpzaam was dit?

 • Hoe kan ik zien met welke producten mijn product compatibel is?

  KlikAanKlikUit producten worden wereldwijd aangeboden onder het merk Trust Smart Home. Trust Smart Home en KlikAanKlikUit zijn dus compatibel met elkaar. Trust Smart Home Zigbee producten zijn ook compatibel met Philips Hue, Ikea Trådfri en Osram Lightify. Om de compatabiliteit van uw product te checken, kunt u gebruik maken van onze compatibiliteitscontrole

  Hoe behulpzaam was dit?

 • Waar kan ik me aan- of afmelden voor de nieuwsbrief?

  U kunt zich op deze pagina aanmelden voor de KlikAanKlikUit nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van de nieuwste productinformatie en aanbiedingen.
  Middels deze link kunt u zich afmelden voor de nieuwsbrief.

  Hoe behulpzaam was dit?

 • Kun je met een inbouwschakelaar ook de verlichting dimmen?

  Verlichting kan helaas niet gedimd worden met een inbouwschakelaar. Gebruik hiervoor een van de KlikAanKlikUit dimmers.

  Hoe behulpzaam was dit?

 • Werken KlikAanKlikUit producten ook samen met Homewizard?

  Wij kunnen u helaas niet vertellen of en welke van onze producten werken met Homewizard. U kunt zich het beste richten tot de support afdeling van Homewizard zodat zij u verder kunnen helpen.

  Hoe behulpzaam was dit?

Even wachten...