ACD-200 Stekkerdoos dimmer multi

 • De lamp dimt niet of nauwelijks (dimbare LED / halogeen / gloeilamp)
  Elke soort lamp (gloeilamp, halogeen of dimbare LEd lamp) heeft een ander dimbereik. Daarom dient u altijd eerst de laagste dimwaarde in te stellen voor het type verlichting dat is aangesloten.
  Dit doet u als volgt:
  Zet eerst de lamp aan met een zender (bijvoorbeeld de afstandsbediening).
  Druk twee keer kort achter lkaar op de verbindknop. De LED indicator gaat knipperen en de verlichting dimt naar een bepaalde dimwaarde (dit is de fabrieksinstelling of de laatst ingestelde dimwaarde).
  Stuur een uit-signaal met de zender. Hierdoor wordt de verlichitng één stand lager gedimd (zwakker). Steeds als u een uit-signaal stuurt, kunt u op deze wijze de verlichting één stand lager laten branden. In totaal zijn er acht dimstanden (acht is de hoogste stand, één is de laagste stand).
  Zodra u de dimwaarde één stap te laag heeft ingesteld, gaat de verlichting knipperen of zelfs uit. Druk dan op de "aan" toets om de dimwaarde weer één stap hoger in te stellen. Zo bepaalt u voor de aangesloten verlichting de juiste ondergrens.
  Druk nu twee keer kort achter elkaar op de verbindknop om de gekozen dimwaarde als ondergrens op te slaan.
  Ter bevestiging schakelt de verlichting eerst aan/uit en schakelt daarna in op de laagste dimwaarde.
  Hoe behulpzaam was dit?

 • De lamp dimt niet of nauwelijks (spaarlamp)
  Elke spaarlamp heeft een ander dimbereik. Daarom dient u altijd eerst de laagste dimwaarde in te stellen voor het type verlichting dat is aangesloten. Dit doet u als volgt:
  Zet eerst de lamp aan met een zender (bijvoorbeeld de afstandsbediening).
  Druk drie keer kort achter elkaar op de verbindknop. De LED indicator gaat knipperen en de verlichting dimt naar een bepaalde dimwaarde (dit is de fabrieksinstelling of de laatst ingestelde dimwaarde).
  Stuur een uit-signaal met de zender. Hierdoor wordt de verlichting één stand lager gedimd (zwakker). Steeds als u een uitsignaal stuurt, kunt u op deze wijze de verlichting één stand lager laten branden. In totaal zijn er acht dimstanden (acht is de hoogste stand, één is de laagste).
  Zodra u de dimwaarde één stap te laag heeft ingesteld, gaat de verlichting knipperen of zelfs uit. Druk dan op de aan-toets om de dimwaarde weer 1 stap hoger in te stellen. Zo bepaalt u voor de aangesloten verlichting de juiste ondergrens
  Druk nu drie keer kort achter elkaar op de verbindknop om de gekozen dimwaarde als ondergrens op te slaan. Ter bevestiging schakelt de verlcihting eerst aan/uit en schakelt daarna in op de laagste dimwaarde.
  Hoe behulpzaam was dit?

Even wachten...