Veelgestelde vragen

Algemeen

 • Hoe lang heb ik garantie?

  Voor alle artikelen die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

  Uw (fabrieks)garantie bedraagt twee jaar, mits u een gedateerd aankoopbewijs (bijvoorbeeld aankoopnota) kunt overleggen. Zonder aankoopnota kunnen wij de garantietermijn niet beoordelen, derhalve vervalt uw garantie. Dit is ook het geval indien blijkt dat het KlikAanKlikUit product is overbelast of dat er kortsluiting is ontstaan door de bedrading verkeerd aan te sluiten. Voor uitgebreide garantievoorwaarden zie: http://www.klikaanklikuit.nl/nl/garantie/

  Hoe behulpzaam was dit?

Lees meer

Beveiliging

 • Waarom werkt mijn alarmsysteem niet na het aanzetten (armen)?

  Na het aanzetten van het alarmsysteem heeft deze een uitlooptijd van ongeveer 85 seconden. De uitlooptijd maakt het mogelijk om na het aanzetten van het beveilingssysteem uw omgeving te verlaten zonder het alarmsysteem te activeren. Binnen deze uitlooptijd zullen de sensoren niet reageren als deze worden geactiveerd. Na de uitlooptijd van ongeveer 85 seconden is het systeem actief en zullen de sensoren het alarm activeren als deze worden getriggerd.

  Hoe behulpzaam was dit?

Lees meer

Deurbellen

 • Hoe kan ik zenders aanmelden bij een draadloze deurbel ontvanger?

  Druk eerst op de volumeknop om het gewenste volumeniveau in te stellen. Druk vervolgens op de melodieknop om 1 van de 5 melodiën te selecteren. Druk kort op de verbindknop en de LED-indicator gaat langzaam knipperen. Zend een “aan”-signaal, met een KlikAanKlikUit zender tijden het knipperen. Zodra de code wordt ontvangen, geeft de draadloze deurbel 2x een kort geluidssignaal.

  Hoe behulpzaam was dit?

Lees meer

Dimmers

 • Hoe kan ik met een afstandsbediening of wandschakelaar het licht dimmen?
  Druk één keer op de "aan" toets van de afstandsbediening/wandschakelaar om de lamp in te schakelen. Druk nogmaals op "aan" om de dimloop te activeren. De lichtsterkte varieert nu langzaam van zwak naar sterk en terug naar zwak. Druk een derde keer op de "aan" toets om de lichtsterkte vast te leggen in het geheugen en de dimloop te stoppen.
  Hoe behulpzaam was dit?

Lees meer

Vragen over de app

 • Waarom wordt mijn ICS-2000 niet gevonden tijdens het registreren?
  Controleer of de ICS-2000 zich in hetzelfde netwerk bevindt als de smartphone/tablet. Probeer nogmaals de ICS-2000 te registreren. Mocht dit niet lukken, dan kunt u kiezen voor "handmatig" verbinden zoals beschreven in de handleiding.
  Hoe behulpzaam was dit?

Lees meer

ACD-200 Stekkerdoos dimmer multi

 • De lamp dimt niet of nauwelijks (dimbare LED / halogeen / gloeilamp)
  Elke soort lamp (gloeilamp, halogeen of dimbare LEd lamp) heeft een ander dimbereik. Daarom dient u altijd eerst de laagste dimwaarde in te stellen voor het type verlichting dat is aangesloten.
  Dit doet u als volgt:
  Zet eerst de lamp aan met een zender (bijvoorbeeld de afstandsbediening).
  Druk twee keer kort achter lkaar op de verbindknop. De LED indicator gaat knipperen en de verlichting dimt naar een bepaalde dimwaarde (dit is de fabrieksinstelling of de laatst ingestelde dimwaarde).
  Stuur een uit-signaal met de zender. Hierdoor wordt de verlichitng één stand lager gedimd (zwakker). Steeds als u een uit-signaal stuurt, kunt u op deze wijze de verlichting één stand lager laten branden. In totaal zijn er acht dimstanden (acht is de hoogste stand, één is de laagste stand).
  Zodra u de dimwaarde één stap te laag heeft ingesteld, gaat de verlichting knipperen of zelfs uit. Druk dan op de "aan" toets om de dimwaarde weer één stap hoger in te stellen. Zo bepaalt u voor de aangesloten verlichting de juiste ondergrens.
  Druk nu twee keer kort achter elkaar op de verbindknop om de gekozen dimwaarde als ondergrens op te slaan.
  Ter bevestiging schakelt de verlichting eerst aan/uit en schakelt daarna in op de laagste dimwaarde.
  Hoe behulpzaam was dit?

Lees meer

ACM-100 Inbouwdimmer multi

 • De lamp dimt niet of nauwelijks
  Om de aangesloten verlichting optimaal te kunnen dimmen, dient u altijd eerst het juiste dimbereik in te stellen. Hiervoor is de ACM-100 uitgerust met een draaischijfje met tweemaal de cijfers 1 t/m 4. (linkse kant voor spaarlampen, rechtse kant voor LED, halogeen en gloeilampen). Als u meerdere lampen tegelijk wilt dimmen, is het aanbevolen om lampen te gebruiken van hetzelfde merk, type en wattage.
  Nadat u de verlichting heeft aangesloten en de lichtnetspanning heeft ingeschakelt, zet u het draaischijfje eerst op positie 4. Draai het schijfje nu langzaam steeds één stap terug. Dus eerst van 4 naar 3, daarna van 3 naar 2 etc. Zo wordt de verlichting steeds een stap verder gedimd.
  Zodra u merkt dat de dimwaarde niet goed werkt (de verlichting gaat knipperen of uit), kiest u de laagste stand waarin de dimwaarde wel goed werkt.
  Hoe behulpzaam was dit?

ACM-LV24 Mini 12-24V LED Dimmer

 • Werkt de ACM-LV24 op elke LED trafo/driver?
  De ACM-LV24 werkt alleen in combinatie met 12/24 volt constant voltage drivers en trafo's. De trafo / diver hoeft niet dimbaar te zijn. De ACM-LV24 wordt daarbij geplaatst tussen de driver/trafo en de LEd-verlichting. Let op: de ACM-LV24 werkt niet in combinatie met een 'constant current' driver/trafo.
  Hoe behulpzaam was dit?

AILD-250 Opbouwdimmer

 • De lamp dimt niet of nauwelijks
  Om de aangesloten verlichting optimaal te kunnen dimmen, dient u altijd eerst het juiste dimbereik in te stellen. Hiervoor is de AILD-250 uitgerust met een draaischijfje met tweemaal de cijfers 1 t/m 4. (linkse kant voor spaarlampen, rechtse kant voor LED, halogeen en gloeilampen)
  Als u meerdere lampen tegelijk wilt dimmen, is het aanbevolen om lampen te gebruiken van hetzelfde merk, type en wattage.
  Nadat u de verlichting heeft aangesloten en de lichtnetspanning heeft ingeschakeld, zet u het draaischijfje eerst op positie 4.
  Draai het schijfje nu langzaam steeds 1 stap terug. Dus eerst van 4 naar 3, daarna van 3 naar 2, etc. Zo wordt de verlichting steeds een stap verder gedimd.
  Zodra u merkt dat de dimwaarde niet goed werkt (de verlichting gaat knipperen of uit), kiest u de laagste stand waarin de dimwaarde wel goed werkt.
  Hoe behulpzaam was dit?

ALKCT-2000 Afstandsbediening

 • Waarom knippert de LED van de remote 3x na het aan of uitzetten van het beveiligingssysteem?
  Als het beveiligingssysteem niet goed is geactiveerd of gedeactiveerd knippert de LED van de ALKCT-2000 3x kort na het aan of uitzetten. Druk de AAN of UIT knop nogmaals in voor 3 seconden. Als de LED van de ALKCT-2000 1,5 seconden blijft branden is het beveiligingssysteem goed geactiveerd.
  Hoe behulpzaam was dit?

Lees meer

ALED lampen

 • Kan een ALED lamp gebruikt worden in een waterdichte buitenlamp?

  De lamp kan gebruikt worden in een afgesloten bol, maar u dient er in dit geval rekening mee te houden dat de lamp stuk zal gaan zodra er vocht bij komt. De garantie komt dan te vervallen.

  Hoe behulpzaam was dit?

Lees meer

ALMDT-2000 Bewegingssensor voor draadloos beveiligingssysteem

 • Wat is de detectieafstand van de bewegingssensor?
  De bewegingssensor kan beweging detecteren tot een afstand van 15 meter.
  Hoe behulpzaam was dit?

Lees meer

ALMST-2000 deur/raam contactsensor

 • Hoever kan de contactsensor worden geopend voordat het alarmsysteem af gaat?
  Als de contactsensor verder dan 5mm wordt geopend zal deze een signaal sturen waardoor het beveiliggingsysteem af gaat.
  Hoe behulpzaam was dit?

Lees meer

ALSIR-2000 Sirene voor draadloos beveiligingssysteem

 • Wat is het maximale volume van de sirene?
  100 dB
  Hoe behulpzaam was dit?

Lees meer

APA3-1500R

 • APA Set: Hoe meld ik een zender aan op een ontvanger?

  Haal de stekker uit het stopcontact, wacht minimaal 5 seconden voordat u deze weer terug steekt. Nu zal de LED 5 sec. knipperen. Stuur -tijdens het knipperen- vanuit de zender die u wilt inleren een "Aan" signaal. De ontvanger zal ter bevestiging de aangesloten lamp 2x laten knipperen.

  Hoe behulpzaam was dit?

Lees meer

APC3-2300R

 • Hoe kan ik de APC3-2300R resetten?

  Voor het verwijderen van de ingestelde codes (resetten van het geheugen):

  (1) Haal de stekker uit het stopcontact.
  (2) Wacht 5 seconden.
  (3) Steek de stekker in het stopcontact.
  (4) De LED knippert nu gedurende 5 seconden.
  (5) Druk nu op de Groepstoets van de bijgeleverde afstandsbediening om alle codes te wissen.
  (6) De ontvanger schakelt nu 2 x in- en uit ter bevestiging.

  Nu is de ontvanger gereset. Nu opnieuw de zender koppelen:

  (1) Haal de stekker uit het stopcontact.
  (2) Wacht 5 seconden.
  (3) Steek de stekker in het stopcontact.
  (4) De LED knippert nu gedurende 6 seconden.
  (5) Druk nu op de toets waarmee u deze ontvanger wilt bedienen (1, 2 of 3).
  (6) De ontvanger schakelt nu 2 x in- en uit ter bevestiging.

  Hoe behulpzaam was dit?

AWMD-250 Mini inbouw dimmer multi

 • De lamp dimt niet of nauwelijks (dimbare LED / halogeen / gloeilamp)
  Elke soort lamp (gloeilamp, halogeen of dimbare LED lamp) heeft een ander dimbereik. Daarom dient u altijd eerst de laagste dimwaarde in te stellen voor het type verlichting dat is aangesloten.
  Dit doet u als volgt:
  Zet eerst de lamp aan met een zender (bijvoorbeeld de afstandsbediening). Druk 2x kort achter elkaar op de verbindknop. De LED indicator gaat knipperen en de verlichting dimt naar een bepaalde dimwaarde (dit is de fabrieksinstelling of de laatst ingestelde dimwaarde).
  Stuur een uit-signaal met de zender. Hierdoor wordt de verlichting 1 stand lager gedimd (zwakker). Steeds als u een uit-signaal stuurt, kunt u op deze wijze de verlichting 1 stand lager laten branden. In totaal zijn er 8 dimstanden (8 is de hoogste stand, 1 is de laagste stand). Zodra u de dimwaarde één stap te laag heeft ingesteld, gaat de verlichting knipperen of zelfs uit. Druk dan op de aan-toets om de dimwaarde weer 1 stap hoger in te stellen. Zo bepaalt u voor de aangesloten verlichting de juiste ondergrens.
  Druk nu 2x kort achter elkaar op de verbindknop om de gekozen dimwaarde als ondergrens op te slaan.
  Ter bevestiging schakelt de verlichting eerst aan/uit en schakelt daarna in op de laagste dimwaarde.
  Hoe behulpzaam was dit?

AWMR-210 Mini inbouw dimmer

 • Hoe kan ik dimmen met de bestaande wandschakelaar?
  Zet de lamp aan en doe daarna de schakelaar een keer snel uit en weer aan; de lamp komt nu in de dim-modus. Het licht gaat 'pendelen' van hoog naar laag.

  Op het moment dat het gewenste lichtniveau bereikt is, doet u wederom de schakelaar een keer snel uit en aan; dit niveau wordt nu vastgehouden.
  Hoe behulpzaam was dit?

Lees meer

AYCT 102 afstandsbediening

 • Waarvoor is het schuifknopje op de afstandsbediening
  Door de kanaalselector op I, II, III of IV te zetten, heeft u 16 kanalen tot uw beschikking, waardoor u 16 ontvangers afzonderlijk van elkaar kunt bedienen:
  I = Kanalen 1,2,3 en 4
  II = Kanalen 5,6,7 en 8
  III = Kanalen 9,10,11 en 12
  IV = Kanalen 13,14,15 en 16

  U kunt per kanaal meerdere ontvangers aanmelden, zodat u met een druk op de knop meerdere lampen of apparaten aan/uit kunt schakelen. Ideaal om meerdere zaken tegelijk aan/uit te schakelen is de groepsfunctie G, welke atijd actief is, ongeacht de stand van de kanaalselector. Zo kunt u bijvoorbeeld met één druk op de knop alle verlichting in een bepaalde ruimte aan/uit schakelen"
  Hoe behulpzaam was dit?

Internet Control Station 1000

 • Hoe sluit ik de ICS-1000 aan op mijn router?
  1. Sluit het Internet Control Station aan op uw router via de RJ-45 kabel.
  2. Sluit daarna de voedingsadapter aan op het Internet Control Station en steek de stekker van de voedingsadapter in een stopcontact. Het LCD scherm op de Internet Control Station zal oplichten.
  3. In het display van uw ICS-1000 verschijnt op de eerste regel de datum en de tijd en op de tweede regel
  de letter “S”.
  Hoe behulpzaam was dit?

Lees meer

IPCAM-3000

No Faqs Found in this topic!

Internet Control Station 2000

 • Wordt Homekit ondersteund door KlikAanKlikUit?

  Homekit wordt niet ondersteund, maar wij bieden Siri stembediening van Scenes via Siri Shortcuts (vanaf iOS 12). Deze shortcuts werken op iPhone/iPad, maar ook op de Homepod en Apple Watch. Daarnaast is KlikAanKlikUit volledig te bedienen met gesproken commando's via Google Home en Alexa. De Google Home App is ook te installeren op iPhone/iPad voor Google Assistant stembediening. 

  Hoe behulpzaam was dit?

Lees meer

Wi-Fi IP camera

 • Kun je meer dan één camera registreren in de app?

  Ja, dit is mogelijk. Er zit geen limiet aan het aantal camera’s dat in de app geregistreerd kan worden.

  Hoe behulpzaam was dit?

Lees meer

Zigbee Lijn

 • Ik krijg mijn ZLED Zigbee lamp niet gekoppeld aan de ZYCT-202 Zigbee afstandsbediening, wat moet ik doen?
  Zet de ZLED Zigbee lamp nogmaals uit en weer aan en zorg dat u de Zigbee afstandsbediening zo dicht mogelijk bij de Zigbee lamp houdt tijdens het koppelen. Zorg dat de afstandsbediening niet op de Smart Group functie staat.
  1. Druk op de AAN-knop om de lamp te koppelen.
  2. Houd de AAN-knop ingedrukt totdat de lamp 3x aan en uit gaat. Blijf de AAN-knop ingedrukt houden totdat de lamp 2x knippert om te bevestigen dat het koppelen gelukt is.
  Hoe behulpzaam was dit?

Lees meer

Even wachten...