Verhoog het Smart Home gehalte van uw huis!

Zenders

Voeg draadloos comfort toe aan uw gehele huis en tuin. Met KlikAanKlikUit kunt u namelijk veel meer draadloos bedienen dan alleen uw verlichting. Met de onderstaande tips creëert u eenvoudig uw eigen Smart Home systeem.Wat kan ik allemaal draadloos bedienen?


Zonwering

Bedien uw zonwering binnen no-time draadloos met de ASUN-650 zonwering schakelaar. Laat de zonwering zakken als het te warm wordt of doe uw zonwering snel omhoog als het weer plotseling omslaat. En dat allemaal zonder uw comfortabele tuinstoel te verlaten!

Zender

Vijverpomp

Imponeer uw gasten met uw draadloos bedienbare fontein of waterval. Schakel uw vijver en tuinverlichting op bepaalde tijden automatisch aan en uit of bedien deze bijvoorbeeld met uw smartphone. Met de ACM-3500-3 inbouw schakelaar kunt u optimaal genieten van uw tuin.

Zender

Ventilatie

Met de AWST-8800 wandschakelaar en ACM-1000 inbouw schakelaar kunt u de ventilatie tegelijk aan laten gaan met het licht. Ideaal voor in de badkamer/wc.

Zender

Toegangspoort

Rijdt gelijk uw terrein op, zonder de auto te verlaten om uw toegangspoort te openen en te sluiten. Met de AMU-500 universele schakelaar bedient u uw gemotoriseerde toegangspoort of garagedeur namelijk draadloos. Open uw hek bijvoorbeeld met uw smartphone of een afstandsbediening en laat hem vervolgens automatisch sluiten binnen een bepaalde tijd.

Zender

Rolluiken

Met slechts één druk op de knop geniet u van een ultiem gevoel van privacy en veiligheid. Bedien uw gemotoriseerde rolluiken voortaan draadloos met de ASUN-650 zonwering schakelaar. Laat uw gemotoriseerde rolluiken bijvoorbeeld automatisch open- en dichtgaan op vaste tijdstippen. Toch nog één keer omdraaien voordat u uw warme bed wilt verlaten? Met de AYCT-102 afstandsbediening zet u het rolluik snel in de gewenste positie.

Zender

Even wachten...