Verhoog het Smart Home gehalte van jouw huis!

Zenders

Voeg draadloos comfort toe aan je gehele huis en tuin. Met KlikAanKlikUit kun je namelijk veel meer draadloos bedienen dan alleen je verlichting. Met de onderstaande tips creëer je eenvoudig jouw eigen Smart Home systeem.Wat kan ik allemaal draadloos bedienen?

Zonwering

Bedien je zonwering binnen no-time draadloos met de ASUN-650 zonwering schakelaar. Laat de zonwering zakken als het te warm wordt of doe de zonwering snel omhoog als het weer plotseling omslaat. En dat allemaal zonder je comfortabele tuinstoel te verlaten!

Zender

Vijverpomp

Imponeer je gasten met een draadloos bedienbare fontein of waterval. Schakel je vijver en tuinverlichting op bepaalde tijden automatisch aan en uit of bedien deze bijvoorbeeld met je smartphone. Met de ACM-3500-3 inbouw schakelaar kun je optimaal genieten van jouw tuin.

Zender

Ventilatie

Met de AWST-8800 wandschakelaar en ACM-1000 inbouw schakelaar kunt je de ventilatie tegelijk aan laten gaan met het licht. Ideaal voor in de badkamer/wc.

Zender

Rolluiken

Met slechts één druk op de knop geniet je van een ultiem gevoel van privacy en veiligheid. Bedien je gemotoriseerde rolluiken voortaan draadloos met de ASUN-650 zonwering schakelaar. Laat je gemotoriseerde rolluiken bijvoorbeeld automatisch open- en dichtgaan op vaste tijdstippen. Toch nog één keer omdraaien voordat jij je warme bed wilt verlaten? Met de AYCT-102 afstandsbediening zet je het rolluik snel in de gewenste positie.

Zender

Even wachten...