Dimmen vs. SchakelenDim of schakel jouw verlichting voortaan draadloos met KlikAanKlikUit. Bedien je verlichting binnen no-time draadloos met één van de stopcontact ontvangers of ga voor de direct dimbare ALED lampen. Met de inbouwontvangers kun je het draadloos comfort zelfs volledig wegwerken in de muur of het plafond.Verlichting voor elke gelegenheid


Even dimmen

Van een avond lezen op de bank tot een romantisch etentje, met de dimmers van KlikAanKlikUit pas je de intensiteit van de verlichting eenvoudig aan naar wens. Creëer snel een aangename sfeer in huis door de verlichting direct te dimmen met bijvoorbeeld de AYCT-202 afstandsbediening of i.c.m. de ICS-1000/-2000 app. Of activeer de speciale dimmode van bijvoorbeeld de AWST-8800 wandschakelaar.

KlikAanKlikUit Dimmers:

Beleef ultieme woonflexibiliteit


Altijd & overal te schakelen!

Verander eenvoudig de inrichting van jouw huis, zonder rekening te houden met bestaande wandschakelaars. De draadloze wandschakelaars van KlikAanKlikUit zijn namelijk eenvoudig op elke gewenste locatie te plaatsen. Zo kun je altijd & overal de verlichting draadloos gaan schakelen. Gebruik de meegeleverde dubbelzijdige tape of schroeven en bevestig de wanschakelaar op de muur, op hout of zelfs op tegels. Beleef ultieme flexibiliteit, zonder gedoe!

KlikAanKlikUit Schakelaars:

Draadloze hotelschakeling (wisselschakeling)


Zenders

Creëer zelf een draadloze hotelschakeling

Creëer binnen no-time een hotelschakeling, zonder gedoe met leidingen frezen en het trekken van draden

Installeer de ACM-1000 inbouwschakelaar bij de betreffende lamp. Plaats vervolgens twee AWST-8800 wandschakelaars op de gewenste locatie. Schakel het licht voortaan zowel onder als boven aan de trap.


Van een enkele schakeling naar een hotelschakeling

Met KlikAanKlikUit kun je van de bestaande enkelvoudige schakeling een draadloze hotelschakeling maken. Dan hoef jij je warme bed nooit meer te verlaten om het licht uit te doen als je wilt gaan slapen.

Installeer de AWMR-230 inbouwschakelaar achter de bestaande wandschakelaar, zodat je de aangesloten verlichting kunt blijven bedienen. Plaats vervolgens de AWST-8800 wandschakelaar op de gewenste locatie, bijvoorbeeld naast je bed of eetkamertafel. Koppel de producten en bedien je lamp voortaan vanaf twee punten.


Maak je bestaande hotelschakeling draadloos

Wil je het beste van twee werelden, je verlichting zowel draadloos kunnen schakelen als gewoon via de bestaande wandschakelaar? Voeg dan nu draadloos schakelen gemakkelijk toe aan de bestaande hotelschakeling met de ACM-2300H inbouwschakelaar. Zo kun je één lamp blijven bedienen via de twee bestaande wandschakelaars (bv. boven en onder aan de trap), maar deze lamp kun je nu ook bedienen via diverse KlikAanKlikUit zenders.

Heb je een dubbele hotelschakeling? Installeer dan de ACM-3000H2 inbouwschakelaar.

Even wachten...