Loop geen enkele bezoeker mis!

Met de draadloze deurbellen van KlikAanKlikUit

Zenders


Voordelen van een draadloze deurbel:


1

Overal te horen

Of u nu in de garage, op zolder of in de tuin bent, u zult geen enkele bezoeker mislopen met de deurbellen van KlikAanKlikUit. De draagbare deurbellen zijn namelijk eenvoudig mee te nemen naar locaties waar u de bel normaal gesproken niet goed zou horen. Of voeg meerdere deurbel gongen toe, zodat u er een op elke verdieping kunt plaatsen.

2

Altijd op de hoogte

Benieuwd of die pakketbezorger wel echt bij u aan de deur heeft gestaan of bent u gewoon graag op de hoogte van alles wat er zich thuis afspeelt? Combineer de ICS-2000 control station met een draadloze deurbel en ontvang een melding op uw telefoon zodra iemand op de deurbel drukt. Met de Wi-Fi IP camera kunt u dan zelfs zien wie er op dat moment voor de deur staat.

3

Nu even niet

Soms wilt u gewoon niet 24-7 bereikbaar zijn. Laat uw rustmomentje niet onderbreken door een onverwachte bezoeker aan de deur, zeker niet als uw kindje eindelijk slaapt. Schakel het volume van uw KlikAanKlikUit deurbel tijdelijk uit of dagelijks op een bepaald tijdstip. Zo wordt u of uw gezin nooit ’s nachts wakker van de deurbel.

4

Beveiligen met geluid

Met de deurbellen van KlikAanKlikUit loopt u geen enkele (on)gewenste bezoeker mis. Plaats de AMST-606 magnetische contactsensor op een deur/raam en koppel deze aan uw deurbel. Zodra de betreffende deur/raam wordt geopend zal de deurbel klinken. U kunt er zelfs voor kiezen om een aparte melodie voor de sensor in te stellen. Zo hoort u gelijk of iemand uw winkel binnenkomt of bij uw huis aanbelt.


Hoe werkt het?

Combineer een deurbel zender (ACDB-7000A of -7000B) met een deurbel ontvanger (ACDB-6600C of -7000C). Of kies een van de handige sets (ACDB-6600AC, -7000AC of -7000BC).

Als muziek in de oren

Alle KlikAanKlikUit deurbellen bevatten 5 unieke melodieën. Beluister ze hieronder alvast en kies uw favoriete melodie.

Heeft u meerdere zenders gekoppeld aan uw deurbel ontvanger? Koppel dan verschillende melodieën aan elke zender. Dan hoort u bijvoorbeeld gelijk of er iemand bij de voordeur staat of dat er een deur/raam geopend word.Nieuwe vs. bestaande deurbel


Wilt u het beste van twee werelden? Uw klassieke deurbel behouden, maar wel de voordelen ervaren van een draadloze deurbel. Met de ACDB-7000B deurbel zender maakt u van uw bestaande drukknop een KlikAanKlikUit zender. U kunt er ook voor kiezen om uw huidige deurbel gong te behouden, door deze te koppelen aan de AMU-500 universele schakelaar. Op die manier kunt u uw bestaande deurbel installatie uitbreiden met meerdere draadloze deurbel gongen.Even wachten...

Verdergaan met winkelen

Verdergaan met winkelen