Beleef ultieme woonflexibiliteit


Creëer zelf een draadloze hotelschakeling

Creëer binnen no-time een hotelschakeling, zonder gedoe met leidingen frezen en het trekken van draden.Installeer de ACM-1000 inbouwschakelaar bij de betreffende lamp. Plaats vervolgens twee AWST-8800 wandschakelaars op de gewenste locatie. Schakel het licht voortaan zowel onder als boven aan de trap.


Van een enkele schakeling naar een hotelschakeling

Met KlikAanKlikUit kunt u van uw bestaande enkelvoudige schakeling een draadloze hotelschakeling maken. Dan hoeft u uw warme bed nooit meer te verlaten om het licht uit te doen als u wilt gaan slapen.Instaleer de AWMR-230 inbouwschakelaar achter de bestaande wandschakelaar, zodat u de aangesloten verlichting kunt blijven bedienen. Plaats vervolgens de AWST-8800 wandschakelaar op de gewenste locatie, bijvoorbeeld naast uw bed of eetkamertafel. Koppel de producten en bedien uw lamp voortaan vanaf twee punten.


Maak uw bestaande hotelschakeling draadloos

Wilt u het beste van twee werelden, uw verlichting zowel draadloos kunnen schakelen als gewoon via de bestaande wandschakelaar? Voeg dan nu draadloos schakelen gemakkelijk toe aan uw bestaande hotelschakeling met de ACM-2300H inbouwschakelaar. Zo kunt u één lamp blijven bedienen via de twee bestaande wandschakelaars (bv. boven en onder aan de trap), maar deze lamp kunt u nu ook bedienen via diverse KlikAanKlikUit zenders.Heeft u een dubbele hotelschakeling? Instaleer dan de ACM-3000H2 inbouwschakelaar.

Even wachten...