Contact

Heb je een vraag over een van onze producten of over onze App? Kijk dan bij de informatie van het desbetreffende product op de productpagina, op de Service pagina, of zoek jouw antwoord bij de Veelgestelde vragen (FAQ).


Kun je ons niet bereiken via het telefoonnummer? Stuur dan een e-mail of direct message via Facebook met probleemomschrijving, productmodel(len), geschikte tijdsperiodes om terug te bellen en telefoonnummer, en de helpdesk zal contact met je opnemen.

Ook buiten werktijd en in het weekend kun jij je vragen of opmerkingen sturen naar onderstaand e-mailadres, via onze social kanalen en het contactformulier, wij komen hier dan zo snel mogelijk op terug.

Beschrijf s.v.p. jouw vraag altijd zo gedetailleerd mogelijk, inclusief informatie over productmodel(len), situatie uitleg, en eventuele MAC-code die aan de onderzijde van jouw control station staat. Zo kunnen wij je sneller helpen.Kantoor
KlikAanKlikUit
Laan van Barcelona 600
3317 DD Dordrecht
Noot: Bezoek is niet mogelijk


Postadres
KlikAanKlikUit
Postbus 434
3300 AK Dordrecht


Retour adres
KlikAanKlikUit Retouren
Antwoordnummer 6012
3301 VA Dordrecht


Ben je op zoek naar het adres waar je een artikel naar kunt retourneren? Lees dan eerst meer informatie over retourneren op onze retouren pagina.

E-mail Gebruik het formulier aan de rechterkant of onderstaande opties.
Voor supportvragen:
Vragen over bestellingen:
Vragen over herroepingen:
Algemene vragen:
Wij streven ernaar jouw bericht binnen twee werkdagen te beantwoorden.
Telefoon 078-7111260
(Maandag t/m vrijdag: 09:00-12:00 / 13.00-17.00 uur)
Kun je ons niet bereiken via het telefoonnummer? Stuur dan een e-mail of direct message via Facebook met probleemomschrijving, productmodel(len), geschikte tijdsperiodes om terug te bellen en telefoonnummer, en de helpdesk zal contact met je opnemen.
 
 
Overige gegevens
BTW nummer NL009622378B01
KVK 23078603
Bank ABN AMRO
Rekeningnummer 46.77.09.998
IBAN NL82ABNA-0467709998
BIC ABNANL2A

 

Beschrijf a.u.b. uw vraag altijd zo gedetailleerd mogelijk, inclusief informatie over het productmodel, situatie uitleg en eventuele MAC-code die aan de onderzijde van uw control station staat. Zo kunnen wij u sneller helpen.

In het contactformulier vragen wij om uw persoonsgegevens. Wij zullen deze persoonsgegevens uitsluitend gebruiken voor de in de privacy statement omschreven doeleinden en wij vinden het van essentieel belang dat wij in alle gevallen ons houden aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt. Voor meer informatie hierover, leest u hier ons privacy statement.

Bericht

  • Met een productnummer of modelnaam kunnen wij u beter helpen

    Deze vindt u aan de onderzijde van uw control station

Persoonlijke informatie

Nieuwsbrief

* Verplichte velden

Even wachten...