Contact

Beste bezoeker,

Zoals u misschien al weet heeft het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) geadviseerd om zo veel mogelijk thuis te werken. Ook wij van KlikAanKlikUit hebben hier gehoor aan gegeven en hebben voor onze veiligheid en die van onze omgeving besloten thuis te werken.

Onze klantenservice werkt zodoende ook uit huis.

Wat betekent dit?
- Onze collega's van klantenservice kunnen de meeste werkzaamheden gewoon uitvoeren en doen hun best u van goed advies te voorzien. Ook telefonisch is KlikAanKlikUit gewoon bereikbaar. Wij willen u wel vragen zo veel mogelijk vragen per mail te sturen. Komt u er echt niet uit, bel ons dan gerust even op.
- Wij hebben helaas geen mogelijkheid om u terug te bellen de komende periode.
- Het is mogelijk dat bepaalde procedures langer duren dan gebruikelijk. Wij doen ons best deze zo snel mogelijk af te handelen.

Wij hopen op uw begrip en wensen u veel gezondheid toe.

Met vrendelijke groet,

Team KAKU!


Heeft u een vraag over een van onze producten of over onze App? Kijk dan bij de informatie van het desbetreffende product op de productpagina, op de Service pagina, of zoek het antwoord bij de Veelgestelde vragen (FAQ).

Uitgezonderd de feestdagen zijn wij open op werkdagen (maandag-vrijdag) tussen 09:00 en 17:00.

Kunt u ons niet bereiken via het telefoonnummer? Stuur dan een bericht via het formulier op deze pagina met probleemomschrijving, productmodel(len), geschikte tijdsperiodes om terug te bellen en telefoonnummer, en de helpdesk zal contact met u opnemen.

Ook buiten werktijd en in het weekend kunt u uw vragen of opmerkingen sturen, wij komen hier dan zo snel mogelijk op terug.

Beschrijf s.v.p. uw vraag altijd zo gedetailleerd mogelijk, inclusief informatie over productmodel(len), situatie uitleg, en eventuele MAC-code die aan de onderzijde van het control station staat. Zo kunnen wij sneller helpen.Kantoor
KlikAanKlikUit
Laan van Barcelona 600
3317 DD Dordrecht
Noot: Bezoek is niet mogelijk


Postadres
KlikAanKlikUit
Postbus 434
3300 AK Dordrecht


Retouradres
Bent u op zoek naar het adres waar u een artikel naar kunt retourneren? Lees dan eerst meer informatie over retourneren op onze retouren pagina.

E-mail Gebruik het formulier aan de rechterkant of onderstaande opties.
Voor hulp met uw product(en): support@klikaanklikuit.nl
Vragen over retouren: returns@klikaanklikuit.nl
Algemene vragen: info@klikaanklikuit.nl
Wij streven ernaar uw bericht binnen twee werkdagen te beantwoorden.
Telefoon 078-7111260
(Maandag t/m vrijdag: 09:00-12:00 / 13.00-17.00 uur)
Kunt u ons niet bereiken via het telefoonnummer? Stuur dan een bericht met probleemomschrijving, productmodel(len), geschikte tijdsperiodes om terug te bellen en telefoonnummer, en de helpdesk zal contact opnemen.
 
 
Overige gegevens
BTW nummer NL009622378B01
KVK 23078603
Bank ABN AMRO
Rekeningnummer 46.77.09.998
IBAN NL82ABNA-0467709998
BIC ABNANL2A

 

Beschrijf a.u.b. uw vraag altijd zo gedetailleerd mogelijk, inclusief informatie over het productmodel, situatie uitleg en eventuele MAC-code die aan de onderzijde van uw control station staat. Zo kunnen wij u sneller helpen.

In het contactformulier vragen wij om uw persoonsgegevens. Wij zullen deze persoonsgegevens uitsluitend gebruiken voor de in de privacy statement omschreven doeleinden en wij vinden het van essentieel belang dat wij in alle gevallen ons houden aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt. Voor meer informatie hierover, leest u hier ons privacy statement.

Bericht

  • Met een productnummer of modelnaam kunnen wij u beter helpen

    Deze vindt u aan de onderzijde van uw control station

Persoonlijke informatie

Nieuwsbrief

* Verplichte velden

Even wachten...