KlikAanKlikUit nieuws 21-03-2019
KlikAanKlikUit gaat nauwer samenwerken met haar huidige partners en draagt de online verkoop aan hen over: dezelfde kwaliteit, dezelfde service en nog sneller in huis

In de laatste jaren zijn KlikAanKlikUit producten steeds breder en sneller online verkrijgbaar. Inmiddels zijn onze producten te koop bij een groot aantal onlinepartners met uitstekende service. Hierdoor wordt de rol die de KlikAanKlikUit webshop speelt steeds bescheidener.

Dit heeft er toe geleid dat KlikAanKlikUit zich vanaf 28 maart weer volledig gaat focussen op waar we goed in zijn: het maken van slimme draadloze oplossingen en het leveren van een uitstekende service! De online verkoop van onze producten laten we dan ook over aan de mensen die hier nog beter in zijn dan wij: onze partners.

Per 28 maart wordt de KlikAanKlikUit webshop gesloten. Uiteraard blijft de website wel online, zodat we je kunnen blijven inspireren en informeren over alle producten. Ook onze klantenservice zal blijven bestaan om je met raad en daad te woord te staan bij vragen over onze producten.

Voor verdere vragen hierover, zoals garantie en retournering, verwijzen we je graag naar deze pagina.Je kunt op vier manieren betalen:

  1. iDEAL
  2. iDeal maakt het mogelijk om te betalen via jouw eigen bank (o.a. ABN AMRO, ING, Rabobank of SNS Bank). Je doorloopt dezelfde stappen als bij het gebruikelijke internetbankieren.

  3. Creditcard
  4. We accepteren creditcards van Visa en Mastercard. Jouw creditcardnummer, exacte naam kaarthouder, vervaldatum en CVC-code (achterkant creditcard) zijn nodig om de betaling te kunnen voldoen. De verwerking van de creditcard betaling wordt in een beveiligde omgeving gedaan. Wanneer je een bestelling afrekent met creditcard is deze tevens voor 180 dagen verzekerd tegen schade, verlies en diefstal.

  5. PayPal
  6. PayPal zorgt voor een veilige en eenvoudige manier van online betalen. Om hiervan gebruik te maken heb je een PayPal account nodig. Met PayPal kun je zelf bepalen of je betaalt via je creditcard of bankrekening. Vervolgens kun je eenvoudig online aankopen doen met alleen jouw e-mailadres en wachtwoord.

  7. AfterPay
  8. Met AfterPay kun je eenvoudig achteraf betalen met een digitale acceptgiro. Zodra het product is geleverd, ontvang je een betaaloverzicht per e-mail. Deze rekening kun je dan binnen 14 dagen betalen. Je kunt bij KlikAanKlikUit achteraf betalen tot een bedrag van € 200 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van €400. Klik hier voor meer informatie over Afterpay. LET OP: indien jij (een deel van) je bestelling retour stuurt, dient je nog steeds de factuur van AfterPay te betalen. Bij het verwerken van jouw retour zullen wij vervolgens het bedrag terugstorten op je bankrekening.

Prijzen zijn inclusief BTW.

Voor verzending binnen Nederland bedragen de verzendkosten €4,95. Bij bestellingen vanaf €49,99 worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Voor verzending buiten Nederland worden de verzendkosten berekend op basis van de gekozen bestemming en de grootte van de bestelling. Bij orders boven de €150 betaal je geen verzendkosten.

Je ontvangt automatisch een bevestiging van jouw bestelling via e-mail. Na betaling wordt de factuur naar je gemaild.

Als je op werkdagen voor 16.30 uur een bestelling plaatst, worden de goederen dezelfde dag nog aan DHL parcel (voorheen Selekt Vracht) aangeboden. Zodra de goederen zijn aangeboden aan DHL parcel (voorheen Selekt Vracht) wordt er automatisch een Track & Trace code naar je gemaild, waarmee je de status van de bestelling kunt volgen.

Voor nadere informatie lees de Algemene Voorwaarden.

Even wachten...