Klantenservice

Heeft u een vraag over een van onze producten of over onze App? Kijk dan bij de informatie van het desbetreffende product op de productpagina, op de Service pagina, of zoek uw antwoord bij de Veelgestelde vragen (FAQ).

Heeft u het antwoord niet kunnen vinden, stuur dan een bericht met probleemomschrijving, productmodel(len), geschikte tijdsperiodes om terug te bellen en telefoonnummer, en de helpdesk zal contact met u opnemen.

Ook buiten werktijd en in het weekend kunt u uw vragen of opmerkingen sturen, wij komen hier dan zo snel mogelijk op terug.

Beschrijf s.v.p. uw vraag altijd zo gedetailleerd mogelijk, inclusief informatie over productmodel(len), situatie uitleg, en eventuele MAC-code die aan de onderzijde van het control station staat. Zo kunnen wij sneller helpen.

Prefereert u telefonisch contact? U kunt ons op werkdagen (uitgezonderd feestdagen) tussen 9.00 en 17.00 uur bereiken op onderstaand telefoonnummer. Tussen 12.00 en 13.00 zal de helpdesk telefonisch minder goed bereikbaar kunnen zijn vanwege lunchpauzes.

Email
U kunt ons een bericht sturen via de contactoptie op de Contact pagina en op alle productpagina's.
Of via onderstaande opties:
Voor hulp met uw product(en):
Vragen over bestellingen:
Vragen over herroepingen:
Vragen over retouren:
Algemene vragen:
Social kanalen
U kunt ons een direct message sturen via onze Facebook pagina of via Twitter.

Wij streven ernaar uw bericht binnen twee werkdagen te beantwoorden.

Telefoon
078-7111260
Kunt u ons niet bereiken via het telefoonnummer? Stuur dan een bericht via het formulier op deze pagina met probleemomschrijving, productmodel(len), geschikte tijdsperiodes om terug te bellen en telefoonnummer, en de helpdesk zal contact met u opnemen.

Postadres
KlikAanKlikUit
Postbus 434
3300 AK Dordrecht

Retouradres
Bent u op zoek naar het adres waar u een artikel naar kunt retourneren? Lees dan eerst meer informatie over retourneren op onze retouren pagina.

Overige gegevens
BTW nummer
NL009622378B01

KVK
23078603

Bank
ABN AMRO
Rekeningnummer
46.77.09.998

IBAN
NL82ABNA-0467709998

BIC
ABNANL2A

Even wachten...