Garantievoorwaarden

Bij KlikAanKlikUit nemen we de kwaliteit van onze producten en het niveau van onze service uitermate serieus. Gedurende het productieproces worden alle KlikAanKlikUit producten streng getest conform de laatste Europese eisen en normen. Mocht er onverhoopt een technisch probleem optreden bij een product, dan garanderen we een vervanging (of reparatie) gedurende een periode van 24 maanden vanaf de gedocumenteerde aankoopdatum.

De garantie die wij bieden laat de regels omtrent de wettelijke garantie en conformiteit onverlet. Conformiteit wil zeggen dat een product datgene moet doen wat u er in alle redelijkheid van mag verwachten. Uw garantie is geldig wanneer het apparaat is gebruikt in overeenstemming met de gebruiksaanwijzing en voor het doel waarvoor het gemaakt is. De fabrieksgarantie vervalt als er sprake is van kortsluiting door foutieve aansluiting, overbelasting, waterschade, brand, onoordeelkundig gebruik, reparaties door derden, blikseminslag of lekkende batterijen.

Als een product defect raakt binnen de garantietermijn, kunt u het desbetreffende product (inclusief eventuele accessoires) met een geldig aankoopbewijs omruilen bij de winkel waar u het KlikAanKlikUit product heeft gekocht.

Heeft u in de KlikAanKlikUit.nl webshop een product gekocht dat binnen twee jaar of binnen de wettelijke garantietermijn defect raakt? Geen probleem. Lees de uitleg over ons retourbeleid, of neem contact op met onze klantenservice voor uitleg. Wij bieden u zo snel mogelijk een passende oplossing. Afhankelijk van het artikel doen wij dit door vervanging, reparatie of terugbetaling.

Ter beoordeling van de garantieclaim dient gelijktijdig met het product een gedateerde aankoopnota te worden overlegd. Zonder aankoopnota kunnen wij de garantietermijn niet beoordelen, derhalve vervalt de garantie. Om onnodig ongemak en foutieve handelingen te voorkomen, adviseren wij om de desbetreffende gebruiksaanwijzingen en de veelgestelde vragen zorgvuldig te lezen voordat u een product installeert/gebruikt en voordat u contact opneemt met de klantenservice.

Even wachten...