KlikaanklikuitKlikaanklikuit

Het grootste gemak in draadloos schakelen.

Herroeping

Afkoelperiode/ zichttermijn:
Tot 14 dagen na de aanschaf van een van onze producten kunt u de aangeschafte producten zonder opgave van reden retourneren. U heeft 14 dagen zichttermijn. Na uw herroeping heeft u vervolgens 14 dagen om de producten terug te sturen

Let op: Producten worden alleen onbeschadigd teruggenomen, indien redelijkerwijs mogelijk. Nadat wij het product hebben ontvangen, wordt gecontroleerd of deze nog in originele staat verkeert. Wanneer een product niet meer in originele staat verkeert, kunnen wij niet garanderen dat het volledige aankoopbedrag wordt teruggestort. Mogelijk wordt de waardevermindering verrekend met het terug te storten bedrag.

Mag u het product in gebruik nemen?
Nee, u mag het product niet in gebruik nemen. KlikAanKlikUit moet het product weer aan iemand anders kunnen verkopen als u het terugstuurt.

Als u gebruik wilt maken van de zichttermijn verzoeken wij u het volgende te doen: 

1) Stuur binnen de 14 dagen zichttermijn uw producten retour inclusief het ingevulde formulier voor herroeping dat zich op de achterzijde van uw pakbon bevindt, welke u bij uw zending heeft ontvangen. Het modelformulier kunt u ook hier downloaden.
2) Stuur de producten inclusief pakbon retour, met vermelding van uw bankrekeningnummer.
3) KlikAanKlikUit controleert zo snel mogelijk na ontvangst of uw product(en) niet beschadigd zijn.
4) Indien uw retourzending aan bovenstaande criteria voldoet wordt het bedrag teruggestort op uw rekening. Wanneer het bedrag teruggestort wordt op uw rekening, gaat het om het bedrag van het product en (indien van toepassing) de gemaakte verzendkosten voor het opsturen aan u. De verzendkosten voor het terugsturen worden niet vergoed. 

Wanneer een zending beschadigd retour wordt gezonden, bestaat de kans dat wij de waardevermindering verrekenen met het terug te storten bedrag.

Wettelijk gezien dienen wij 14 dagen na ontbinding uw geld terug te storten, de zogenaamde zichttermijn. Deze termijn start op het moment dat u het artikel retour stuurt, of aangeeft retour te gaan sturen. Deze termijn start niet op het moment dat we uw retourzending ontvangen hebben. Indien we uw retourzending niet binnen 14 dagen ontvangen hebben, is het toegestaan te wachten met de terugbetaling totdat we uw artikel(en) ontvangen hebben, of totdat u aan kan tonen dat het retour gezonden is.