KlikaanklikuitKlikaanklikuit

Het grootste gemak in draadloos schakelen.

Service

Updates KlikAanKlikUit Android en iOS app

1-3-2016 

KlikAanKlikUit heeft er nadrukkelijk voor gekozen ICS-1000 ondersteuning ook mee te nemen in de ontwikkeling van de nieuwe App.
En deze App niet alleen voorbestemd te houden ICS-2000 gebruikers.

Wij bieden hiermee voor de ICS-1000 gebruikers o.a:
- Rotatie op de iPad
- Correcte schaling op de iPad
- iOS en Android: dusk/dawn offset in te stellen per 5 minuten.

Omdat we het ICS-1000 platform meenemen in de ontwikkelingen, zullen toekomstige toevoegingen ook beschikbaar komen voor ICS-1000 gebruikers, onder andere IP Camera integratie in de App en rotatie voor Android tablets.


Wij beseffen dat er een aantal overgangsproblemen zijn, welke in hoog tempo opgelost worden door diverse App updates.
Vandaag zijn er voor zowel Android gebruikers als iOS gebruikers updates verschenen waarin diverse issues opgelost zijn.

Ervaart u desondanks na de update problemen met de app, dan kunt u contact opnemen met de klikaanklikuit customer care:
http://www.KlikAanKlikUit.nl/contact

KlikAanKlikUit heeft een uitstekende reputatie op het gebied van kwaliteit en service. Daar zijn we trots op en we waken er dagelijks voor om dit zo te houden!

Kwaliteit
Gedurende het productieproces worden alle KlikAanKlikUit producten vijfmaal individueel getest conform de laatste Europese eisen en normen. In de praktijk vertaalt dit zich naar een uitvalspercentage van maximaal 0,5%. Uiteraard is op ieder KlikAanKlikUit product garantie van toepassing.

Service
We besteden maximale zorg aan onze gebruiksaanwijzingen, verpakkingen en informatie/advies via deze website. Mocht u, na het lezen van de desbetreffende gebruiksaanwijzingen en de veelgestelde vragen nog vragen of opmerkingen hebben, neem dan contact met ons op. Voor maximale service en ondersteuning adviseren wij u uw product te registreren.