KlikaanklikuitKlikaanklikuit

Het grootste gemak in draadloos schakelen.

  Wandschakelaars

  De draadloze wandschakelaars van KlikAanKlikUit werken op batterijen en kunnen daarom overal in huis geplaatst worden. Precies waar u het wilt. Uiteraard kunt u met deze wandschakelaars uw aan/uit-ontvangers, dim-ontvangers en zonwering-ontvangers draadloos bedienen.

  Voordelen

  • Overal te plaatsen
  • Geen gedoe met draden
  • Snel een hotelschakeling maken
  Bekijk direct alle wandschakelaars ›

  Voorbeeld toepassing

  SituatieKlikAanKlikUit oplossing
  U wilt graag een wandschakelaar plaatsen bij de keukentafel, zodat u niet steeds naar de deur hoeft te lopen om het licht te schakelen. U ziet er echter tegenop om leidingen te frezen in de muur. De AWST-8800 is een draadloze wandschakelaar die overal geplaatst kan worden, zonder gedoe met draden of hoge spanning. Zo heeft u dus altijd snel en eenvoudig een wandschakelaar binnen handbereik. De draadloze wandschakelaar is te combineren met alle KlikAanKlikUit ontvangers, bijvoorbeeld de inbouwschakelaar ACM-1000, de fitting dimmer AFR-100 en de zonwering schakelaar ASUN-650.
  Product

  AWST-8800 Draadloze wandschakelaar

  Draadloze wandschakelaar met instelbare uitschakelfunctie van 5 seconden tot 3 uur. Werkt op batterijen en kan overal in huis geplaatst worden. Geschikt voor het bedienen van aan/uit-ontvangers, dim-ontvangers en zonwering-ontvangers.

  € 19.99 Meer info

  Product

  AWST-8802 Draadloze dubbele wandschakelaar

  2-kanaals draadloze wandschakelaar. Werkt op batterijen en kan overal in huis geplaatst worden. Geschikt voor het bedienen van aan/uit-ontvangers, dim-ontvangers en zonwering-ontvangers.

  € 21.99 Meer info