KlikaanklikuitKlikaanklikuit

Het grootste gemak in draadloos schakelen.

  Sensors

  Een populaire KlikAanKlikUit sensor is de draadloze bewegingsmelder. Deze zender kunt u overal plaatsen, zonder draden te trekken. Zodra er beweging gedetecteerd wordt, schakelt de draadloze bewegingsmelder 1 of meerdere lampen automatisch aan en uit (tijdvertraging zelf in te stellen). Bewegingsmelders kunnen ook gebruikt worden om apparaten aan/uit te schakelen of om draadloze deurbellen te activeren.

  Voordelen

  • Automatisch aan/uit schakelen
  • Geen gedoe met draden
  • Werkt ook met deurbellen
  Bekijk direct alle sensors ›

  Voorbeeld toepassing

  SituatieKlikAanKlikUit oplossing
  Men vergeet regelmatig het licht in de badkamer, het toilet of de bergruimte uit te schakelen, waardoor het licht onnodig blijft branden. Plaats de draadloze bewegingsmelder AWST-6000 en sluit de verlichting aan op de inbouwontvanger ACM-1000. Zodra er beweging gedetecteerd wordt, schakelt de draadloze bewegingsmelder de verlichting automatisch aan. Wanneer er geen beweging meer gedetecteerd wordt, wordt de verlichting automatisch uitgeschakeld.
  Product

  AWST-6000 Draadloze bewegingsmelder

  Draadloze bewegingsmelder voor binnen. Schakelt uw KlikAanKlikUit ontvanger(s) automatisch aan zodra er beweging waargenomen wordt. Werkt op batterijen en kan overal in huis geplaatst worden.

  € 35.99 Meer info