KlikaanklikuitKlikaanklikuit

Het grootste gemak in draadloos schakelen.

ICS is aangesloten, maar ik zie iets vreemds in het display, wat nu?

Er staat geen “S”, maar een “X” in het display (op de tweede regel)
Blader door het MENU van uw ICS-1000 (druk meermaals op de groene toets rechtsboven) tot u bij de optie CLOUD SERVER komt. Kies vervolgens voor ON en wacht tot u weer de datum en tijd in uw display ziet. Op de tweede regel zal nu de letter “S” verschijnen. Meer informatie over de overige opties uit het MENU van de ICS-1000 vindt u hier.

Er staat Lightwave E(versie) RELEASE in het display en deze tekst blijft knipperen
Deze melding geeft aan dat de voedingsadapter van uw ICS-1000 defect is en u dient deze dan ook te vervangen.
We vragen u dan ook om contact met ons op te nemen. Zodoende voorzien we u zo spoedig mogelijk van een nieuwe werkende voedingsadapter.

Er staat CHECK CABLE in het display
Dit duidt op een probleem met de RJ-45/internetkabel. Zorg er dan ook voor dat deze kabel op juiste wijze bevestigd is. Is dit inderdaad het geval probeer dan een andere kabel of andere poort op uw router.

Er staat RESET ROUTER in het display
Zoals de boodschap al aangeeft, wordt aangeraden om uw router te resetten door de voedingsadapter van uw router enkele seconden uit het stopcontact te halen. Zorg ervoor dat de ICS-1000 niet is aangesloten op uw router en zet daarna de spanning weer op uw router. Pas als de router klaar is met opstarten en verbinding heeft met het internet, sluit u de ICS-1000 weer aan op uw router.

Er staat SERVER NO REPLY in het display
Haal de voedingsadapter enkele seconden uit het stopcontact en stop deze er opnieuw in en wacht tot de ICS-1000 een nieuwe verbinding gemaakt heeft (= datum/tijd en een “S” in het display). Mocht dit geen verandering brengen, sluit de ICS-1000 dan aan op een andere poort van uw router. Als er nog steeds SERVER NO REPLY staat, dan wordt de ICS waarschijnlijk niet door uw router geaccepteerd. Dit kunt u controleren door in het MENU van uw ICS-1000 te bladeren naar de optie SYSTEM en te kiezen voor MAC/IP. Het IP adres zal waarschijnlijk 192.168.1.101 zijn. Dit wijst op een probleem tussen uw router en de ICS-1000. Om dit probleem op te lossen kunt u een switch tussen uw router en uw ICS-1000 plaatsen. Deze switch zorgt er vervolgens voor dat de ICS-1000 naar behoren zal functioneren.
Mocht u een andere IP adres hebben of blijft de melding in het display staan neem dan contact met ons op.