KlikaanklikuitKlikaanklikuit

Het grootste gemak in draadloos schakelen.

Ik krijg een error/foutmelding, wat moet ik nu doen?

Hieronder treft u enkele foutmelding die voor kunnen komen in het gebruik van de ICS-1000. Staat uw foutmelding er niet tussen? Neem dan contact met ons op! We helpen u dan graag om uw problemen te verhelpen.

 

Ik krijg op mijn iPhone of iPad de foutmelding: Communicatiefout met ICS-1000 ERR 1: Not Yet Registered see WiFiLink, wat moet ik doen?

Zodra deze foutmelding in uw app verschijnt komt er gedurende een 15-tal seconden de boodschap REGISTER DEVICE op het display van uw ICS-1000 te staan. Als u vervolgens op YES klikt zal de foutmelding verdwijnen en kunt u alles naar wens gaan instellen en bedienen.
Deze foutmelding komt voor doordat uw iPhone/iPad niet geregistreerd is op uw ICS-1000.

 

Ik krijg op mijn iPhone of iPad de foutmelding: Communicatiefout met ICS-1000 Geen reactie van ICS-1000, wat moet ik doen?

Zodra deze foutmelding verschijnt dient u de volgende zaken te controleren:

- Zorg ervoor dat u bent ingelogd met het juiste e-mailadres en 4 cijferige Pin code. Dit controleert u door in het Instellingen menu op "Account, Locatie, Eco Meter" te kiezen.

- Zorg ervoor dat u verbonden bent met het juiste WiFi netwerk, ofwel het WiFi netwerk dat wordt uitgegeven door de router waarop uw ICS-1000 is ingesteld.

Mochten beide zaken inderdaad op orde zijn, maar de foutmelding zich nog steeds voor doen? Neem dan contact met ons op.