KlikaanklikuitKlikaanklikuit

Het grootste gemak in draadloos schakelen.

Met KlikAanKlikUit kom je je tuinstoel niet meer uit

door Jurgen Verheijen

Dankzij de slimme producten van KlikAanKlikUit wordt het nog fijner om tijd door te brengen in de tuin. Zo bedien je vanuit je luie tuinstoel niet alleen je tuinverlichting, maar ook je vijverpomp en je zonwering.

Stap voor stap uw tuin comfortabeler maken

Plaats eenvoudig een stekkerdoos ontvanger van KlikAanKlikUit in een buitenstopcontact en je kunt de aangesloten verlichting of apparatuur draadloos bedienen. Door te kiezen voor de tuinset van KlikAanKlikUit kun je twee lampen of apparaten tot een vermogen van 3500 Watt draadloos aan en uit schakelen met de bijgeleverde afstandsbediening. Daarnaast is er ook een stekkerdoos dimmer, waarmee je gloeilampen en halogeen verlichting tot 300 Watt draadloos kunt dimmen.

Tuinset 

Dimmer 

Als je de bedrading in de tuin netjes hebt weggewerkt is een inbouwontvanger een meer geschikte oplossing. Dankzij de KlikAanKlikUit spatwaterdichte montagedozen kun je een ontvanger eenvoudig buiten plaatsen. Per ontvanger kun je vervolgens een lamp of apparaat draadloos bedienen. Als je bijvoorbeeld een vijverpomp, de tuinverlichting en de lamp in het tuinhuisje draadloos wilt bedienen is de 3-in-1 inbouwontvanger van KlikAanKlikUit een ideale oplossing. 

3-in-1 inbouwontvanger

Spatwaterdichte montagedoos

Niet alleen tuinverlichting draadloos bedienen

Je bent nu in staat om de apparatuur en verlichting in je tuin draadloos te gaan bedienen met een KlikAanKlikUit zender naar keuze. Er is daarnaast ook een betaalbare oplossing beschikbaar voor aansturing van elektrische motoren. Zo kun je vanuit je luie tuinstoel ook je zonwering, rolluiken, gordijnen, screens, etc. draadloos bedienen. Ook deze ontvanger is te plaatsen in een spatwaterdichte montagedoos. Verder hoef je je tuinstoel ook niet uit om er zeker van te zijn dat je de deurbel hoort. Je neemt de draadloze deurbel namelijk eenvoudig mee de tuin in. 

Zonwering ontvanger

Draadloze deurbel

Automatisch de tuinverlichting aan

Met de schemersensor van KlikAanKlikUit ben je in staat om 1 of meerdere lampen automatisch aan te laten gaan wanneer het gaat schemeren. Zo hoef je niet meer je huis door te lopen om de verlichting aan te zetten. Vervolgens stel je naar wens in wanneer de verlichting weer automatisch uit dient te schakelen. Het is ook mogelijk de verlichting automatisch te laten schakelen op basis van zonsondergang en/of zonsopkomst. Hiervoor kunt u zowel het Home Control Station als het Internet Control Station gebruiken.

Schemersensor

Home Control Station

Internet Control Station

Via al deze mogelijkheden maak je stap voor stap je eigen KlikAanKlikUit systeem en hoef je je tuinstoel niet meer uit. Nu nog wachten op het juiste weer…