KlikaanklikuitKlikaanklikuit

Het grootste gemak in draadloos schakelen.

  Inbouwontvangers

  KlikAanKlikUit inbouwontvangers kunt u netjes wegwerken in een bestaande wand- of plafonddoos of in meubels, kasten, etc. Deze inbouwontvangers zijn verkrijgbaar als dimmer, aan/uit schakelaar en zonwering schakelaar. Er zijn ook mini inbouwontvangers verkrijgbaar die u kunt installeren achter een enkelvoudige wandschakelaar. Het handige daaraan is, dat u zowel de bestaande wandschakelaar kunt gebruiken als 1 of meerdere KlikAanKlikUit zenders om de aangesloten verlichting te bedienen.

  Voordelen

  • Draadloos te bedienen
  • Netjes weg te werken
  • Makkelijk uit te breiden
  Bekijk direct alle inbouwontvangers ›

  Voorbeeld toepassing

  SituatieKlikAanKlikUit oplossing
  U moet steeds de trap op om de verlichting op zolder te schakelen. Plaats een AWMR-230 mini inbouw schakelaar achter de bestaande schakelaar op zolder en plaats op de overloop een draadloze wandschakelaar AWST-8800. Zo creëert u in een handomdraai een hotelschakeling, zonder gedoe met draden. De AWST-8800 heeft zelfs een automatische uitschakelfunctie, waarvan u de tijdvertraging zelf kunt instellen.
  Product

  ACM-1000 Inbouw schakelaar

  Inbouw schakelaar 1000 Watt (aan/uit) met 6 geheugenadressen. Eenvoudig te installeren in bv. een plafonddoos. Geschikt om verlichting of apparaten draadloos aan/uit te schakelen met een zender naar keuze.

  € 19.99 Meer info

  Product

  AWMR-230 Mini inbouw schakelaar

  ***ACTIE*** Mini inbouw schakelaar 230 Watt met 6 geheugenadressen. Eenvoudig te installeren achter een enkelvoudige lichtschakelaar. Geschikt om verlichting draadloos te schakelen met een zender naar keuze.

  € 24.99 Meer info

  Product

  AWMR-300 Mini inbouw schakelaar

  Deze mini inbouw schakelaar installeert u achter een bestaande enkelvoudige wandschakelaar (blauwe neutraal draad nodig), waardoor u met de bestaande schakelaar en een tot maximaal 6 KlikAanKlikUit zenders de verlichting of apparatuur aan/uit kunt schakelen.

  € 29.99 Meer info