KlikaanklikuitKlikaanklikuit

Het grootste gemak in draadloos schakelen.

Internet Control Station

GEBRUIK ONLINE OMGEVING

1. Sluit de Internet Control Station eerst op een LAN poort van uw modem/router aan via de meegeleverde netwerkkabel.

2. Sluit daarna de voedingsadapter aan op de Internet Control Station. Zodra er spanning op de ICS-1000 gezet wordt, probeert de ICS-1000 automatisch contact te maken met een server.  Op het display van de ICS-1000 verschijnt (na enkele andere meldingen) de datum en tijd. Ga verder met stap 3 hieronder. Verschijnt de datum en tijd (uiteindelijk) niet op het display, steek de netwerkkabel in een andere LAN poort van uw modem/router en herhaal stap 1 en 2. Werkt ook dat niet, neem dan contact met ons op.

3. Ga naar https://www.klikaanklikuit.nl/page/internet-control-station/ en voer daar een geldig e-mail adres in en een 4-cijferige PIN code naar keuze (TIP: noteer deze gegevens ergens, zodat u dit later kunt opzoeken).

4. Klik daarna op de knop "KLIK HIER OM EEN ACCOUNT TE MAKEN".


 
5. Als u bent ingelogd ziet u het onderstaande venster. Klik op de grijze balk met de tekst "Klik hier om de ICS-1000 in te stellen.

6. Het venster hieronder verschijnt. Klik vervolgens op de knop "Stel de ICS-1000 in".

7. Het scherm wordt groter en er verschijnen 3 velden waar u het MAC adres van uw ICS-1000 kunt invullen (zie sticker aan de onderkant van uw ICS-1000).

8. Nadat u het MAC adres heeft ingevuld, klikt u op "Send MAC code". Op het display van de ICS-1000 verschijnt een nieuwe 4-cijferige code. Voer deze code in het juiste veld in (zie onderstaande afbeelding) en klik daarna op "Confirm".

9. Als de verbinding ingesteld is, verschijnt het volgende venster. U kunt nu ruimtes aanmaken, door op de grijze balk met de tekst "Ruimtes" te klikken. 

10. Zie afbeelding hieronder. Voer in het veld van Ruimte 1 een nieuwe naam in, bijvoorbeeld "Woonkamer" en klik op de knop "Wijzig naam".

11. Zo kunt u maximaal 8 ruimtes creëren. Bijvoorbeeld Woonkamer, Keuken, Hal, Slaapkamer 1, Slaapkamer 2, Tuin, etc.

12. Nadat u ruimtes heeft aangemaakt, kunt u apparaten (lampen, zonwering, etc.) aanmaken. Klik op de grijze balk met de tekst "Apparaten". Geef elk apparaat een naam en sla deze op en geef aan wat voor ontvanger u gebruikt voor dit apparaat (aan/uit of dimmer). Indien gewenst kunt u ook scènes en timers instellen, door op de grijze balk met de tekst "Scènes" of "Timers" te klikken.

13. Aan de rechterkant ziet u hoe uw gegeven in de app worden opgeslagen. Voordat u ruimtes en apparaten heeft gemaakt, ziet dit scherm er als volgt uit:

Nadat u ruimtes en apparaten heeft gemaakt, ziet het scherm er zo uit:

Als u op een ruimte klikt (bijvoorbeeld "Woonkamer"), dan verschijnt een nieuw venster met de desbetreffende apparaten in die ruimte:

14. U kunt op elk moment op de knop "Opslaan + Tonen" klikken om de configuratie die u online heeft gemaakt op te slaan.

HULP NODIG?
Hierboven staat stap voor stap beschreven hoe u de ICS-1000 en de app kunt installeren, configureren en  gebruiken. Mocht u toch nog vragen hebben, neem gerust even contact met ons op.

info@klikaanklikuit.nl
078-7111260