KlikaanklikuitKlikaanklikuit

Het grootste gemak in draadloos schakelen.

Verlichting, zonwering en apparaten draadloos bedienen

Het KlikAanKlikUit systeem

Het KlikAanKlikUit systeem bestaat uit zenders en ontvangers waarmee u verlichting, apparatuur en zonwering draadloos kunt bedienen.

U kunt al starten met slechts 1 zender en 1 ontvanger naar keuze. Daarna kunt u het systeem naar wens onbeperkt uitbreiden. Zo verhoogt u het draadloos comfort in uw woning stap voor stap.

Maak hieronder een keuze voor meer informatie. Bijvoorbeeld over starten met KlikAanKlikUit, uitleg over het systeem, mogelijke combinaties van zenders en ontvangers en welke ontvangers u kunt gebruiken voor het schakelen/dimmen van diverse soorten verlichting (waaronder dimbare LED).


    

    

Vind direct het juiste KlikAanKlikUit product

Benieuwd welke zenders en ontvangers te combineren zijn? In de nieuwe Productwijzer ziet u het direct!

Wilt u liever weten welke ontvanger met een bepaald soort verlichting werkt? Raadpleeg dan eerst even de nieuwe Lampenwijzer.

Uitstekende service 

KlikAanKlikUit heeft een uitstekende reputatie op het gebied van kwaliteit en service. Daar zijn we trots op en we waken er dagelijks voor om dit zo te houden! Zo kunt u ons altijd benaderen voor productadvies en vragen. We denken daarom graag met u mee om het voor u nog comfortabeler te maken.


Populaire producten

Product

APA3-1500R 3-Kanaals Afstandsbediening + Stekkerdoos Schakelaars

Met dit startpakket kunt u op afstand uw verlichting of apparatuur aan/uit schakelen. Deze set bestaat uit 3 stekkerdoos schakelaars en een 3-kanaals afstandsbediening met groep-uit toets.

€ 29.99Meer info

Product

ICS-1000 Internet Control Station

De onmisbare schakel tussen uw iPad, iPhone of Android smartphone/tablet en uw KlikAanKlikuit systeem. Thuis aan te sluiten op uw modem/router. Met gratis app te bedienen via internet en WiFi.

€ 149.99Meer info

Product

AWMR-300 Mini inbouw schakelaar

Deze mini inbouw schakelaar installeert u achter een bestaande enkelvoudige wandschakelaar (blauwe neutraal draad nodig), waardoor u met de bestaande schakelaar en een tot maximaal 6 KlikAanKlikUit zenders de verlichting of apparatuur aan/uit kunt schakelen.

€ 29.99Meer info