KlikaanklikuitKlikaanklikuit

Het grootste gemak in draadloos schakelen.

  Verlichting, zonwering en apparaten draadloos bedienen

  Het KlikAanKlikUit systeem

  Het KlikAanKlikUit systeem bestaat uit zenders en ontvangers waarmee u verlichting, apparatuur en zonwering draadloos kunt bedienen.

  U kunt al starten met slechts 1 zender en 1 ontvanger naar keuze. Daarna kunt u het systeem naar wens onbeperkt uitbreiden. Zo verhoogt u het draadloos comfort in uw woning stap voor stap.

  Maak hieronder een keuze voor meer informatie. Bijvoorbeeld over starten met KlikAanKlikUit, uitleg over het systeem, mogelijke combinaties van zenders en ontvangers en welke ontvangers u kunt gebruiken voor het schakelen/dimmen van diverse soorten verlichting (waaronder dimbare LED).


      

      

  Nieuw: Universele schakelaar

  Dankzij deze universele schakelaar van KlikAanKlikUit kunt u elk voltage schakelen. Bovendien is het mogelijk om de schakelaar automatisch uit te schakelen na een gewenste tijd. Dit kan ook handmatig en geheel naar wens.
  Meer informatie over dit product vindt u hier.

  Uitstekende service 

  KlikAanKlikUit heeft een uitstekende reputatie op het gebied van kwaliteit en service. Daar zijn we trots op en we waken er dagelijks voor om dit zo te houden! Zo kunt u ons altijd benaderen voor productadvies en vragen. We denken daarom graag met u mee om het voor u nog comfortabeler te maken.


  Populaire producten

  Product

  APA3-1500R 3-Kanaals Afstandsbediening + Stekkerdoos Schakelaars

  Met dit startpakket kunt u op afstand uw verlichting of apparatuur aan/uit schakelen. Deze set bestaat uit 3 stekkerdoos schakelaars en een 3-kanaals afstandsbediening met groep-uit toets.

  € 29.99Meer info

  Product

  ICS-1000 Internet Control Station

  De onmisbare schakel tussen uw iPad, iPhone of Android smartphone/tablet en uw KlikAanKlikuit systeem. Thuis aan te sluiten op uw modem/router. Met gratis app te bedienen via internet en WiFi.

  € 149.99Meer info

  Product

  ACDB-7000AC Draadloze deurbel met draadloze drukknop

  Deze draadloze deurbel is in ieder stopcontact in uw huis te plaatsen en is aan te sturen met de IP44 spatwaterdichte draadloze drukknop.

  € 29.99Meer info