KlikaanklikuitKlikaanklikuit

Het grootste gemak in draadloos schakelen.

Verlichting, zonwering en apparaten draadloos bedienen

Het KlikAanKlikUit systeem


Het KlikAanKlikUit systeem bestaat uit zenders en ontvangers waarmee u verlichting, apparatuur en zonwering draadloos kunt bedienen.

U kunt al starten met slechts 1 zender en 1 ontvanger naar keuze. Daarna kunt u het systeem naar wens onbeperkt uitbreiden. Zo verhoogt u het draadloos comfort in uw woning stap voor stap.

Maak hieronder een keuze voor meer informatie. Bijvoorbeeld over starten met KlikAanKlikUit, uitleg over het systeem, mogelijke combinaties van zenders en ontvangers en welke ontvangers u kunt gebruiken voor het schakelen/dimmen van diverse soorten verlichting (waaronder dimbare LED).


    

    

Bekijk de productievideo van de ICS-2000. 

De ICS-2000 biedt een perfecte oplossing om uw huis draadloos te beheren en te bewaken voor ultiem comfort en ultieme beveiliging.
Bedien uw lampen en monitor uw huis in combinatie met KlikAanKlikUit producten. 

Uitstekende service 

KlikAanKlikUit heeft een uitstekende reputatie op het gebied van kwaliteit en service. Daar zijn we trots op en we waken er dagelijks voor om dit zo te houden! Zo kunt u ons altijd benaderen voor productadvies en vragen. We denken daarom graag met u mee om het voor u nog comfortabeler te maken.


Populaire producten

Product

APA3-1500R 3-Kanaals Afstandsbediening + Stekkerdoos Schakelaars

Met dit startpakket kunt u op afstand uw verlichting of apparatuur aan/uit schakelen. Deze set bestaat uit 3 stekkerdoos schakelaars en een 3-kanaals afstandsbediening met groep-uit toets.

€ 29.99Meer info

Product

ICS-2000 Internet Control Station

De perfecte oplossing om uw huis draadloos te beheren en te bewaken voor ultiem comfort en ultieme beveiliging

€ 129.99Meer info

Product

ACDB-7000AC Draadloze Deurbel Set

Deze draadloze deurbel is in ieder stopcontact in uw huis te plaatsen en is aan te sturen met de IP44 spatwaterdichte draadloze drukknop.

€ 29.99Meer info