KlikaanklikuitKlikaanklikuit

Het grootste gemak in draadloos schakelen.

Woonkamer

SituatieKlikAanKlikUit oplossingZenderOntvanger

U zit midden in de ontknoping van een spannend boek en u wilt graag wat meer licht.
De lichtschakelaar zit echter aan de andere kant van de kamer, terwijl u het liefst wilt blijven zitten zodat u kunt doorlezen.

Door een AWMD-250 mini-inbouwdimmer achter een bestaande enkelpolige wandschakelaar te installeren, kunt u ook met afstandsbediening AYCT-102 de verlichting schakelen/dimmen. De wandschakelaar kunt u gewoon blijven gebruiken zoals u gewend bent.


Informatie

Informatie

U wilt graag een wandschakelaar plaatsen bij de keukentafel, zodat u niet steeds naar de deur hoeft te lopen om het licht te schakelen. U ziet er echter tegenop om leidingen te frezen in de muur.

De AWST-8800 is een draadloze wandschakelaar die overal geplaatst kan worden, zonder gedoe met draden of hoge spanning. Zo heeft u dus altijd een wandschakelaar binnen handbereik. De draadloze wandschakelaar is o.a. te combineren met de inbouwschakelaar ACM-1000. Door 2 draadloze wandschakelaars te combineren met de ACM-1000, creëert u in een handomdraai een draadloze hotelschakeling.


Informatie

Informatie

U zit lekker in de bank met uw smartphone/tablet. Het gaat echter al schemeren en u wilt sommige verlichting in en rondom uw huis al aanzetten. De verlichting in de woonkamer wilt u gezellig dimmen.

Via uw WiFi verbinding schakelt u probleemloos met uw tablet de gewenste verlichting aan. U kunt ook scènes maken, zodat u direct de gewenste sfeerverlichting heeft. Maar natuurlijk kunt u ook middels de ICS-2000, Internet Control Station, tijdschakelmomenten eenvoudig vooraf programmeren.


Informatie