KlikaanklikuitKlikaanklikuit

Het grootste gemak in draadloos schakelen.

Tuin

SituatieKlikAanKlikUit oplossingZenderOntvanger

U zit ontspannen buiten de krant te lezen. Na enige tijd zit u vol in de zon. Om de zonwering te laten zakken moet u naar binnen, terwijl u het liefst wilt blijven zitten.

Door de speciaal ontwikkelde ontvanger voor elektrische zonwering ASUN-650 in te bouwen, kunt u vanuit uw tuinstoel met één druk op de knop van bijvoorbeeld de AYCT-102 afstandsbediening de zonwering laten zakken, zodat u rustig verder kunt lezen.


Informatie

Informatie

U wilt graag de buitenverlichting activeren met een bewegingsmelder in de tuin, maar u ziet het niet zitten om stroomdraden naar de andere kant van de tuin te trekken.

De draadloze bewegingsmelder APIR-2150 werkt op batterijen, is IP44 spatwaterdicht, heeft een groot detectiebereik en kan op iedere plek bevestigd worden. Bovendien schakelt de verlichting automatisch weer uit na een instelbare tijd. Plaats een AGDR-3500 tuin stekkerdoos schakelaar in uw bestaande stopcontact en uw lamp zal aanspringen wanneer beweging gedetecteerd wordt.


Informatie

Informatie

De avond valt terwijl u gezellig met visite buiten aan tafel zit. Het liefst zou u de verlichting aanzetten zonder op te staan, zodat u het gesprek niet hoeft te onderbreken.

Met een druk op de knop van uw KlikAanKlikUit afstandsbediening AYCT-102 gaat de buitenverlichting direct aan. U kunt hiervoor natuurlijk ook een draadloze schemersensor ABST-604 gebruiken, die vanzelf de verlichting schakelt als het gaat schemeren. Voor de 3-in-1 ontvanger ACM-3500-3 is een speciale spatwaterdichte inbouwdoos verkrijgbaar (OWH-002). Een ideale combinatie voor tuinverlichting, vijverpomp, etc.


Informatie

Informatie