KlikaanklikuitKlikaanklikuit

Het grootste gemak in draadloos schakelen.

Keuken

SituatieKlikAanKlikUit oplossingZenderOntvanger
Mooie en goede verlichting in de keuken is zowel sfeervol als praktisch. Maar het zou wel handig zijn als de lichtschakelaar precies op de plek zit waar u het wilt. Bijvoorbeeld binnen handbereik, maar uit het zicht.

De AWST-8802 is een draadloze dubbele wandschakelaar die overal geplaatst kan worden, bijvoorbeeld aan de onderkant of zijkant van een keukenkastje. Met deze draadloze wandschakelaar kunt u alle ontvangers die met een A beginnen bedienen. Bijvoorbeeld de inbouw/opbouw dimmer
ACM-250 voor halogeenverlichting (220V of 12V met elektronische transformator).


Informatie

Informatie
U heeft al een bepaalde lijn schakelmateriaal in uw keuken, (bijvoorbeeld zilverkleurige schakelaars) en u wilt u liever geen witte draadloze schakelaar gebruiken.

De AWMT-230 is een zender die u kunt installeren achter een bestaande wandschakelaar. Deze zender lift mee op de bestaande schakeling. Als u bijvoorbeeld de plafondverlichting aanzet, kunt u tegelijkertijd draadloos de spotjes boven het keukenblad en het kookeiland schakelen. De AWMT-230 is zowel in te bouwen achter een enkele als een dubbele wandschakelaar.


Informatie

Informatie
In de bijkeuken of bergruimte moet u steeds handmatig het licht aan en uit doen. Het zou handiger zijn als dit automatisch gaat. Ook de magneetschakelaar AMST-606 is draadloos en daardoor eenvoudig op de deur van de bijkeuken of bergruimte te plaatsen, zonder gedoe met draden. Te combineren met alle ontvangers die met een A beginnen. Bijvoorbeeld de - net zo eenvoudig te installeren - fitting schakelaar AFR-060.
Informatie

Informatie