KlikaanklikuitKlikaanklikuit

Het grootste gemak in draadloos schakelen.

Komen en gaan

SituatieKlikAanKlikUit oplossingZenderOntvanger
U bent niet thuis, dus uw woning ziet er donker en verlaten uit. Graag zou u de verlichting automatisch laten schakelen, zodat het lijkt alsof uw huis bewoond is.
Met de ATMT-502 timer afstandsbediening kunt u eenvoudig tot 12 verschillende tijdschakelprogramma’s instellen, zodat de verlichting op willekeurige of vaste tijden automatisch aan en uit gaat. De afstandsbediening werkt met iedere KlikAanKlikUit ontvanger, zoals de ACD-1000 die eenvoudig in ieder stopcontact is te plaatsen.

Informatie

Informatie
U komt in het donker thuis met de auto en de buitenverlichting is uit, waardoor u niet goed ziet waar u loopt.
Met de AKCT-510 sleutelhanger afstandsbediening kunt u de buitenverlichting op afstand schakelen, zodat u voldoende licht hebt voordat u uitstapt. Bovendien kunt u, indien gewenst, gelijktijdig de verlichting in de hal schakelen met bijvoorbeeld de ACM-1000 inbouwschakelaar.

Informatie

Informatie
U bent gezellig een dagje weg met vrienden en besluit nog met elkaar gezellig een hapje te gaan eten. Maar het wordt al snel donker en in uw huis brandt geen enkele lamp Met de KlikAanKlikUit Internet Control Station (ICS-2000), schakelt u met uw eigen smartphone/tablet op afstand gemakkelijk de verlichting aan in verschillende vertrekken in uw huis. Natuurlijk heeft u ook de mogelijkheid om de gewenste schakelmomenten vooraf eenvoudig te programmeren op uw Internet Control Station.
Informatie