KlikaanklikuitKlikaanklikuit

Het grootste gemak in draadloos schakelen.

Hotelschakeling

SituatieKlikAanKlikUit oplossingZenderOntvanger
U heeft een lichtpunt dat u zo eenvoudig mogelijk zowel boven als onderaan de trap draadloos aan en uit wilt kunnen schakelen. De meest eenvoudige manier om een hotelschakeling of wisselschakeling te creëren is door het plaatsen van de inbouwschakelaar ACM-1000 in de plafonddoos bij de lamp en het plaatsen van twee draadloze wandschakelaars AWST-8800 op de gewenste posities boven en onderaan de trap.
Informatie

Informatie
U heeft een bestaande enkelvoudige schakeling en wilt hier een draadloze hotel/wisselschakeling van maken.

U plaatst eenvoudig een mini inbouwschakelaar AWMR-230 achter de bestaande enkelvoudige wandschakelaar. Hierdoor kunt u de aangesloten verlichting met de bestaande wandschakelaar blijven bedienen. Vervolgens plaatst u een draadloze wandschakelaar AWST-8800 op een gewenste positie. Deze draadloze wandschakelaar koppelt u met de mini inbouw schakelaar, waardoor u in staat bent om op twee punten de lamp aan en uit te schakelen. 

Indien het gaat om LED verlichting of spaarlampen dient u te kiezen voor de AWMR-300 in plaats van de AWMR-230.


Informatie

Informatie
U heeft een bestaande hotelschakeling en wilt deze omzetten naar een draadloze hotelschakeling.

Allereerst dient u ervoor te zorgen dat de bestaande hotelschakeling of wisselschakeling omgezet wordt naar een enkelvoudige schakeling. Dit houdt in dat er geen draden meer lopen naar een van beide wisselschakelaars. Achter de wisselschakelaar zonder bedrading plaatst u de mini inbouwzender AWMT-003. Deze koppelt u met de mini inbouwschakelaar AWMR-230 welke u achter de andere schakelaar plaatst.

Let op: De AWMT-003 is standafhankelijk.

Indien het gaat om LED verlichting of spaarlampen dient u te kiezen voor de AWMR-300 in plaats van de AWMR-230.


Informatie

Informatie