KlikaanklikuitKlikaanklikuit

Het grootste gemak in draadloos schakelen.

Energiebesparing

SituatieKlikAanKlikUit oplossingZenderOntvanger

Veel elektrische apparatuur (zoals televisie, hi-fi, modem, router, etc.) verbruiken onnodig veel sluipstroom als ze niet gebruikt worden, zonder dat u het in de gaten heeft.

De afstandsbediening die u ook gebruikt om verlichting en zonwering te schakelen (bijvoorbeeld de AYCT-102) kunt u ook gebruiken om televisie, hi-fi, modem en router uit te schakelen. Deze appraten kunt u aansluiten op een APCR-2300 stekkerblok, om ze aan en uit te schakelen wanneer u ze nodig heeft. Bij slim gebruik bespaart u eenvoudig tientallen euro’s aan sluipstroom per jaar.


Informatie

Informatie
Vaak blijft verlichting te lang branden, eenvoudigweg omdat men vergeet ze uit te doen of omdat de schakelaar onhandig geplaatst is. Met de KlikAanKlikUit producten kunt u uw verlichting in huis draadloos aan- en uitschakelen. Plaats bijvoorbeeld een AFR-060 fittingschakelaar in een bestaande fitting en middels onze draadloze afstandsbediening, kunt u op een slimme manier eenvoudig energie besparen.
Informatie

Informatie
Ook tuin- en portiekverlichting blijft te lang branden doordat men deze vergeet uit te schakelen. U kunt hiervoor de draadloze bewegingsmelder toepassen of de bediening programmeren met de ATMT-502, of de ICS-2000.
Informatie

Informatie