KlikaanklikuitKlikaanklikuit

Het grootste gemak in draadloos schakelen.

Openen/stoppen/sluiten

Met KlikAanKlikUit kunt u niet alleen draadloos aan/uit schakelen en draadloos dimmen, u kunt ook elektrische zonwering, screens en rolluiken draadloos openen/stoppen/sluiten. Maar hoe werkt draadloos openen/sluiten eigenlijk in de praktijk? Heel eenvoudig!

Draadloos bedienen:
1. U stuurt een aan-signaal met de zender. De elektrische zonwering gaat open*
2. Als de zonwering geheel geopend is, stopt deze automatisch. Als u eerder wilt stoppen stuurt u opnieuw een aan-signaal met de zender.
3. U stuurt een uit-signaal met de zender. De elektrische zonwering gaat dicht*
4. Als de zonwering geheel gesloten is, stopt deze automatisch. Als u eerder wilt stoppen stuurt u opnieuw een uit-signaal met de zender.

* Indien gewenst is de richting van de elektrische zonwering om te keren, door twee draden om te wisselen (raadpleeg de handleiding voor meer informatie).

Handmatig draadloos bedienen:
De volgende zenders zijn allemaal draadloos. Hiermee kunt u handmatig 1 of meerdere elektrische screens/rolluiken draadloos bedienen. Klik op de afbeelding van het product voor meer informatie.

    

Automatisch draadloos bedienen:
Met de volgende zenders kunt u (ook) automatisch 1 of meerdere elektrische screens/rolluiken draadloos bedienen. Het is ook morgelijk om elektrische zonwering automatisch te openen of sluiten bij zonsondergang en automatisch te openen of sluiten bij zonsopgang. Klik op de afbeelding van het product voor meer informatie. Wilt u uw elektrische zonwering draadloos bedienen/programmeren via uw Windows computer, kies dan voor de TPC-300 Home Control Station. Wilt u uw elektrische zonwering draadloos bedienen/programmeren via uw smartphone en/of tablet, kies dan voor de ICS-1000 Internet Control Station.

   

Meer mogelijkheden:
Met het KlikAanKlikUit systeem kunt u niet alleen elektrische zonwering, screens en rolluiken draadloos openen/stoppen/sluiten, u kunt ook lampen en apparaten draadloos aan/uit schakelen en verlichting draadloos dimmen.

Meer informatie over draadloos aan/uit schakelen
Meer informatie over draadloos dimmen