KlikaanklikuitKlikaanklikuit

Het grootste gemak in draadloos schakelen.

Dimmen

Met het KlikAanKlikUit systeem kunt u niet alleen lampen en apparaten draadloos aan/uit schakelen, maar ook uw verlichting draadloos dimmen. Maar hoe werkt draadloos dimmen eigenlijk in de praktijk? Heel eenvoudig!

Draadloos dimmen:
1. U stuurt een aan-signaal met de zender. De aangesloten verlichting gaat aan.
2. U stuurt nogmaals een aan-signaal met de zender. De  verlichting gaat herhaaldelijk dimmen van zwak naar fel.
3. Als u voor de derde keer een aan-signaal met de zender stuurt, stopt u het dimmen. Zo stelt u de verlichting in op de gewenste lichtsterkte.
4. Als u een uit-signaal met de zender stuurt, gaat de verlichting uit. De eerstvolgende keer dat u de verlichting weer aan zet, wordt altijd de laatst gekozen dimwaarde ingesteld.

Handmatig draadloos dimmen:
De volgende zenders zijn allemaal draadloos. Hiermee kunt u handmatig ontvangers draadloos dimmen. Klik op de afbeelding van het product voor meer informatie.

    

Automatisch draadloos dimmen:
Met de volgende zenders kunt u (ook) automatisch ontvangers draadloos dimmen. Met de TPC-300 Home Control Station (via uw Windows computer) en de ICS-1000 Internet Control Station (via uw smartphone/tablet) kunt u zelfs meerdere dimmers teglijk draadloos dimmen via scenes. Daarbij is het morgelijk om meerdere lampen automatisch in te schakelen op dimwaardes naar keuze. U kunt dit zelfs programmeren op tijdstippen die u zelf programmeert of bij zonsondergang en/of zonsopgang. Klik op de afbeelding van het product voor meer informatie.

   

Als u wilt weten welke KlikAanKlikUit ontvangers u kunt gebruiken om verlichting draadloos te dimmen, raadpleeg dan altijd eerst de KlikAanKlikUit Lampenwijzer.

Meer mogelijkheden:
Met het KlikAanKlikUit systeem kunt u niet alleen verlichting draadloos dimmen, maar ook lampen en apparaten draadloos aan/uit schakelen en elektrische zonwering, screens en rolluiken draadloos openen/stoppen/sluiten.

Meer informatie over draadloos schakelen
Meer informatie over draadloos openen/stoppen/sluiten