KlikaanklikuitKlikaanklikuit

Het grootste gemak in draadloos schakelen.

Aan/uit schakelen

Al sinds 1995 is KlikAanKlikUit het grootste gemak in draadloos schakelen. Maar hoe werkt draadloos schakelen eigenlijk in de praktijk? Heel eenvoudig!

Draadloos schakelen:
- U stuurt een aan-signaal met de zender, om de ontvanger in te schakelen. De lamp of het apparaat gaat aan.
- U stuurt een uit-signaal met de zender, om de ontvanger uit te schakelen. De lamp of het apparaat gaat uit.

Handmatig draadloos schakelen:
De volgende zenders zijn allemaal draadloos. Hiermee kunt u handmatig 1 of meerdere ontvangers draadloos schakelen. Klik op de afbeelding van het product voor meer informatie.

    

Automatisch draadloos schakelen:
Met de volgende zenders kunt u (ook) automatisch 1 of meerdere ontvangers draadloos schakelen. Bijvoorbeeld als er een deur/raam geopend wordt, beweging gedetecteerd wordt of op een tijdstip dat u programmeert. Het is ook morgelijk om lampen/apparaten automatisch te schakelen bij zonsondergang en/of zonsopgang. Klik op de afbeelding van het product voor meer informatie.

      

Als u wilt weten welke KlikAanKlikUit ontvangers u kunt gebruiken om lampen/apparaten draadloos aan/uit te schakelen, raadpleeg dan altijd eerst de KlikAanKlikUit keuzewijzer.

Meer mogelijkheden:
Met het KlikAanKlikUit systeem kunt u niet alleen lampen en apparaten draadloos aan/uit schakelen, maar ook verlichting draadloos dimmen en elektrische zonwering, screens en rolluiken draadloos openen/stoppen/sluiten.

Meer informatie over draadloos dimmen
Meer informatie over draadloos openen/stoppen/sluiten